"Моя перша гвинтівка"

13 фото + текст

В США триває рекламна кампанія «Моя перша стрілка» – призначена для придбання вогнепальної зброї дітьми від 5 до 12 років. Найпопулярніші ракетні калібри для дітей 22, вони мають понад 3 млн гармат.

"Моя перша гвинтівка"

Сполучені Штати Америки залишаються міцними. Протягом майже двох десятків років, з першого терміну Клінтона як президент, було публічне дебатство про обмеження права на гармати. Однак американці, які стоять на їх боці – вогнепальної зброї, гарантовані Другим доповненням до Конституції. І на відміну від багатьох інших країн Заходу, доопрацювання базового документа навіть не обговорюється в США.

Діти в США навчають гармати з раннього віку. На початку 5 років дитина може мати гвинтівку «обмеженої поразки» – 22 калібру (картридж 5.6 мм, що в Росії називається «малою гвинтівкою». Але для цього віку необхідно створити дуже зручну зброю.

"Моя перша гвинтівка"

На початку 1990-х років батько і син Білл і Стів МакНілл розробили Davey Crickett, сингл-shot .22 калібр гвинтівку спеціально для дітей. Він був розроблений майже як репліка Winchester 1900, гвинтівка, призначена John Moses Browning. The Winchester 1900 був дуже популярною зброєю в сільській США. Окремо знімних гвинтів, таких як Чіпмун і його як були добре придбані, але в другій половині XX століття попит на них знизився (попередньо через однознімку такої зброї).

"Моя перша гвинтівка" р.

Конструкція гвинтівки Crickett була спеціально виготовлена просто. Невеликий калібр (5.6 мм) і однокамерний не дозволяють знімати його дуже швидко і тому це хороша зброя для тренувань. Небезпечна, як складова, так і є набагато безпечніше, ніж автоматична зброя. В результаті простоти гвинтівки була невелика ціна – від 100 до 130 доларів, а її вага – близько 1,2 кг. Митони виготовляються з різних матеріалів і з різними кольорами, з дерева до рожевого ламінату або яскраво кольорового пластику. Остання особливість – кольорові гвинтівки – спеціально розроблені для дівчат, для яких вони часто обирають рожеву зброю.

"Моя перша гвинтівка"

Бельгійка фотограф Софі Кестелін подорожував в Ойо і Техас, де вона фотографувала дітей віком 5-12 з їх особистим .22 калібру гвинтівок. Вона також попросила кожній дитині, що вони бояться більшість (і що їх гвинтівка була призначена для захисту їх від).

"Моя перша гвинтівка"

6. Жнівень

"Моя перша гвинтівка"

7. Про нас

"Моя перша гвинтівка"

8. У

"Моя перша гвинтівка"

9. Навігація

"Моя перша гвинтівка"

10.

"Моя перша гвинтівка"

11.

"Моя перша гвинтівка"

12.

"Моя перша гвинтівка" р.

13.00 р. У Хентукі п'ятирічна гра з гвинтівкою, вистрілена дворічна сестра

У Баркесвіллі, Кентукі, п'ятирічного хлопчика випадково розстріляли його дворічна сестра з гвинтівкою. За даними державної поліції, дитина відіграла з гвинтівкою 22-каліберної компанії Cricket, яка отримала в 2012 році на день народження. Зброя була обладнана запобіжником, але з якоїсь причини вона не працювала, а куля вдарила дівчину в грудях.

Джерело

"Моя перша гвинтівка"