Видавничі дитячі хости вимушені туристи в паніці, щоб літати ліс

р.

Протиснення свята в природі, туристи змушені були літати лісом після випадкового фотографування привиду і почули охолоджені кришки дитини.
Жителі Брістоль, Лола-Леван (Лола-Сван) та Кат-Шаньон (Кате-Шаньон), таборовані в щільну лісову зону, щоб провести вихідні в природі.

Під час дня дівчата насолоджувалися своїми святами, але в міру нічного падіння дивні речі почалися в лісах. За словами туристів, вони почули відлякування звуків і відчували, що вони дивилися.

«Все було чудово протягом дня і ми спокійно влаштували намет, а потім фотографували на зелені. Але, як тільки атмосфера в лісі змінилася, ми почали чути звуки, що нагадують стопи на землі, згадує 28-річний Льол.

В одній точці 24-річний Кат не може витримати напругу і збивати надії рульового її друга. Неймовірний жарт - до жаху відпочиваючих, хтось збив у відповідь. 64926034

Зібрані дівчата припинили фотосесію і, сходження в намет, спробували заспокоїти і ігнорувати те, що сталося. Для того, щоб якось зловживати ситуацію, вони почали переглядати фотографії, зроблені раніше і випадково отримали підтвердження своїх страхів - дивний малюнок був захоплений на одному з фото.

Я відразу ж помітив привид на картині, який був кілька кроків від нашого табору. Як тільки я побачила його, я немовно кинув мій телефон на землю. Я підозрю, що ми дивилися, і картина доведе її, Lola пізніше сказав MailOnline.

Подальші події змушують дівчат, які вирішили почекати до ранку, різко змінити свої плани і фліс.

«Ми почули кроки, якби люди ходили на нашому наметі. Але через ніч він став ще більш страшним - про одну годину вранці з'явилися охолоджувальні кришки дитини, які стали останню солому, вони описують причини перельоту. Ми були захоплені диким страхом і в паніці ми зібрали намет і кинулися з цього пекла.

Дівчата, які порівняли те, що сталося з ними з плівкою «Блер Відьма», які розповідають про студентів, які зникли без сліду в лісах Меріленда, кажуть, що вони не знайшли молотка серед речей, прийнятих на поході, але вони не мають наміру повернутися до неї навіть в денному світлі.

Джерело: fedpost.ru/foto/45308-izdavavshie-detskie-kriki-prizraki-zastavili-turistok-v.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное