450
Давайте розберемося.
Я хімік - і це добре, я не бродсер, тому що ви отримали мене, ви натуральні продукти харчування. З якоїсь причини всіх шанувальників читання композиції агрегату вони розуміють, що вони читання і роблять нормальні висновки. Більшість людей дивляться E-something і розгортають очі в жаху.
Загущувач в йогурті майже напевно стане деякою крохмаль. Найпоширеніші, з картоплі або кукурудзи. Без нього продукт не буде набагато більш товстим, ніж молоко.
Порошок для випічки в хлібі - звичайна сода. Ваші бабусі, які використовуються, щоб покласти його в торти, але ніхто не загинув.
Емульгатор є речовиною, необхідною для того, щоб продукт не розшаровувався, так як, наприклад, кисле молоко зламається в сир і сироватку, але був рівномірний весь час. Емульгатор може бути деяким лецитином з яєчних жовтків. Дуже страшний, huh?
Регулятори кислотності - органічні кислоти. Лимон, яблуко, рідше інших. Найчастіше, тому що це дешево, безпечно і легко доступні. Чому ви хочете щось інше?
Основна історія жахів, звичайно, клейтамат натрію. Все, що живе і вдихає, у вас теж. Глютамат – природний метаболіт. Не їсти його ложками з мішка і нічого не станеться до вас.
Цукерки і барвники трохи гірше. Ці речовини часто алергені, але немає нічого допомоги. Алергія непередбачувана, вона може бути як натуральними барвниками, так і цукрами, так і синтетичними.
Більшість харчових добавок не менше натуральних, ніж всі інші компоненти продукту. Але без них виріб буде світлий, швидкопсувний, і часто абсолютно несмачений, і ви просто не з'їсти його.
Дорожчий продукт з недорогого товару може відрізнятися будь-яким: країна виробництва, цільова аудиторія, кількість грошей, введених в дизайн упаковки або в просування бренду, величина амбіцій маркетологів.
Склад - останній.
--img2---