Розумний батько з творчим підходом до виховання сина

У сюжеті не є бриска, є кілька вибухів, не існує трансформаторів - немає вбивців. У слово, вона смоктати. Мій син буде дивитися два хвилини Пригоди Боніф для мене і просить:
- Як довго? Може бути в кінці дня?
Я був сумним і почав думати, як я можу полюнути і висадити мій хлопчик на мультфільмах людини. . ?
Щоб сила - немає сенсу, щоб обіцяє нові іграшки - це не буде жиру, для перегляду мультфільмів ...? (І тоді чого? Я збираюся до того моменту, де він буде їсти морозиво тільки для шоколаду. Ми повинні грати на підставі людських інстинктів, і що робити. . ?
Виготовлений ящик-хаус, вирізаний вікнами, розфарбовуємо стіни, навіть дах з трубою. Незабаром в будинку оселилися маленькі чоловіки, як високі, як матч і отримали гарне прибирання будинку: настільний диван, буклет і навіть туалет, і головне, вони придбали величезну плазму з діагоналлю стільки трьох сантиметрів. Я негайно попередив мій син, що ці хлопці мають своє життя, що ми не повинні йти в гіганти. Вони не сходяться в наш будинок, вони спокійно живуть в будинку під столом. Вони не просять їжі.
На наступний день син пішов з квадратними очима і розтушився в гучній скриньці:
- Дад, приходять, чоловіки в їх маленькому будинку дивляться плазмою!
- Ну і подивіться, що вони не люди? Не турбуйте їх, або скажіть їх.
Увечері дружини повернулися і з жахом знайшли дитину, що лежить під столом без ознак життя. Він був бідним хлопцям з критим диханням через вікно, як маленькі чоловіки дивляться мультфільми і зуміли пекти на всіх Вінні По і Ну, чекати. На наступний день чоловіки зайняли фільми Григорія Бардіна і сина не відставали за ліліпутанти, взяли участь. Тож день після лежачи за столом, він став великим фахівцем радянської анімації.

--img2---