Літак, HD FPV, посилання 600 км над 4G

Безперервна тема про машину.

Автомобіль був великим, але апетит приходить під час їзди - Я хотів літати. Звісно, над Петром, що працює з Москви. Занурення мене, Habr, але літак набагато охолоджувач, ніж автомобіль, тому він заслуговує окремої вершини.

Релізатор має літак Bixler спеціально для експериментів. У літаку вже досвідчений, вдало пережили багато моркви. Для тих, хто не в темі - морква така фігура аеробіки, коли площина прилипає її ніс в грунт :-

Так ми подумали ще одну моркву не доводять погоди. Релізатор встановлений на Бікслері (який, до речі, має прізвисько «Кашчей», адже безсмертний) той же комплект, який був на машині. Один канал додається (принаймні три канали PWM необхідні для літака). Я вдома замість тригерного автомобіля з'єднане обладнання для керування літаками (нар. - Turnigy 9x). Сервер команди Same, тим самим вітровим склом, всі незмінні.

Ріелтор пішов на лушпиння на околиці Санкт-Петербурга, вирушивши збоку - телеметрія з борту показали, що сигнал Йота набагато слабкий, ніж на площі палацу, але це і відео більш-менш збирається.

Переглянуто контрольні роботи, тушковані. Точно, вони спробували зняти, але трохи незгоджені дії, щоб літак відразу впав на землю. Хвіст зламав. Але я зазвичай не користуюсь кермовим колесом (який на хвостик), і це навіть не підключено до нас, тому вони не звертали увагу на це.

Ми зробили ще одну спробу і, вурра, ми змогли літати! Я зробив один ляпас над очищенням, після чого я успішно висадив літак. Зламаний хвіст в той же час повністю знизився, але це не завдає шкоди при посадці - він зламався, тому можна ігнорувати його.

Під час польоту я не звертаю увагу на короткочасне захоплення відео — не раніше. І пізніше, коли я вже переглядав запис, я бачив, що насправді були краплі і захоплення, але в повітрі це не дуже критично в спокійному польоті і на більш-менш високу висоту.

До речі, я ніколи не тече на цій площині, мій літак (як він вийшов) не так потужний, а кермовий колесо гірше. Так, по суті, туш на новому пристрої для мене. Що, крім того, не підстрижені, нейтральні осі не дуже схильні. Так багато чинників відіграли, що ми абсолютно забули у відвагі. Але все ж ми зуміли літати і землю!

Не існує електроніки на площині, крім Virturilka. Вона правила все. немає стабілізатора, немає автопілота. Але тепер цілком можливо розглянути Віртурілка як кандидата на роль автопілотного контролера, або неприпустимо перетягнути її на борту тільки як камеру.

Після висадки я спробував зняти пару більше разів, але не так багато без хвоста, або руки почали гасити повністю. :- У будь-якому випадку зламаний хвіст. Але Kaschei є безсмертним, Реалізатор знову закріпить, а потім продовжуємо.

Ось відео сьогодні епічного польоту. Він був довгий відео, я шкода, я хотів, щоб покинути його все в.

Безперервно бути ...

Джерело: habrahabr.ru/company/virt2real/blog/223183/