Реальні випадки життя туристичного агента

- Підберіть нас щось, мати сім'ї з дитиною
- Як старий малюк?
-30.
- Чи можу я показати їх Шенген на прибуття в Єгипет? Вони повинні бути дозволені безкоштовно ...
Ні дівчата Африка, не Європа, вони мають свої правила в'їзду в країну !!!
-Африка? . .
Що таке виклик:
Привіт, ви відправили свою дочку на Кіпр. Вона дзвонить мені щодня і каже мені, як її день пішов. Я не викликав вас сьогодні. Чому?
- Може бути пізніше.
до Ні, вона завжди дзвонить до цього! Що сталося?
Не хвилюйтеся, нічого не сталося! Кіпр дуже мирна країна, нічого не може статися! Може бути на турі, або вона має вечерю. Можливо, вона не збігла з грошей на своєму телефоні.

Якщо вона не здійснила гроші на телефоні, вона розповіла мені!
- Безперечно зателефонуйте!
Я шукаю, що ви не дбаєте про все! Я мати, я зрадився!
Він повісить.
Після того, як турист, купуючи екскурсію до Домініканської Республіки, запитав: «І прямий рейс, як це?» Право на готель? Я хотів відповісти на це так, прямо до басейну, висаджуючи на воді.
Мені потрібно квиток в Америку.
до Де ви хочете піти в Америці?
до Який бізнес?
У мене є турист, літня акторка, зробивши квадратні очі, коли я просив її питання, щоб заповнити анкету. - Який ваш сімейний статус? - Чому б ви? - Чи зміните ваше ім'я? - Ні, у мене є велике ім'я, кожен знає, чому я зроблю це. Що з робочих телефонів краще вказати в анкеті (від них кілька). - Як дізнатися? Я не зателефоную їм. Якщо я повинен вирішити, я просто придумав і відкрию двері. Я працюю протягом багатьох років. По-друге, що сталося, коли не хочу дати мені попередній паспорт. Вона сказала, що вона дала мені один і дав її тримати це.
У Таїланді, в готелі російська пояснила при прийомі, що у нього немає мікрохвильовки. Тика не могла нічого зрозуміти. Я перекладаю, що він сказав, вона була дуже дивна. У своїх номерах є мікрохвильова піч. технік пішов, щоб побачити, що сталося. В результаті в кімнаті я знайшов ковбаси в сумці, що надягають в сейф.
Кілька років тому я забронювала пару дівчат в Туреччині, вони називають на день вильоту, "Ви знаєте, що нам не зручно літати на 16 годину, нехай переміститься до 17-30..."
Учора, туристи отримали документи на екскурсію в Андору, дзвінки до вильоту і каже: Тут я дивлюсь на документи докладніше, а квиток каже «без повернення коштів». Так, туристичний говорить мені, що це, ми не будемо повернемося?
У 8 ранку туристична назвала мене, вона вже почала перевіряти на рейсі, і вона сказала, що вона втратила і не могла знайти аеропорт і попросила мене зв'язатися з літаком і затримати рейс.
Дуже гостинні туристи, 1 час літати в Єгипет, в готелі 3*:
Ми всі знаємо, що готель тільки 3 ... Ми вже придбали пластикові страви - чашки, тарілки ...