один день в житті водія змішувача

Похід на 5:00 в темпі зомбі, зробивши всі необхідні ранкові дії, пішли працювати.
Перша завантаження в 6:20. З ранку і під час поїздки працювати Я дуже люблю зомбі, я не видали себе або дорогу.

р.

Почати! Всі системи є нормальними. Розстрочка підтверджує відправлення. Ось ми йдемо!

816646

Політ вранці не дуже зручно. розташований в історичному центрі міста, що означає не дуже широкі дороги. Але добре ще вранці, і небагато автомобілів. Ви можете керувати. але в денний час на таких вулицях здатність покласти камазу в оці голки ідеальна. Сама будівля не взяла картину, тому що ефект зомбі не повністю не розсіює.

Але в той час як я чекав випустити з двору, я пам'ятаю камеру.

Повернутися до заводу.

р.

9:10. Dispatch коментує трохи. Я вирішив запустити в БРУ.

Це як бетонний розчин Node виглядає зсередини, дуже старий і, як ви можете побачити, сильний, так як він збереглася до наших днів. Ніщо було серйозно ремонтовано.

вага

все ще чекає завантаження

3610Р. 4200Р.

легкий сніданок і димовий перерву і назад на дорозі

життєдіяльність

Намба.
Так будьте обережні, і пам'ятайте, що водій великого автомобіля обмежений в очах багато разів більше, ніж ви. Ми також люди, і ми також повинні йти.

Ми йдемо на наступне місце. Як ви можете побачити, місто вже випікається.

Торговий центр в новому мікрорайоні, розвантаження в бетонний насос. Сильна річ. Цей прилад легко перекачує бетон на 10 поверх.

Закрити

Після кожного вивантаження ми промиваємо лотки водою, так як тонкий шар бетонних висихає миттєво, і його проблематично скеляемо. Чим простіше взимку. У холоді він миттєво заморожує, і ви можете в кінці робочого дня, щоб одягатися кошеня або хороший старий молоток, щоб допомогти нам. від морозива металевого бетону і розчину злітаються як скло.

Ми з радістю приймали на обід.

Габаритний зображення

Наступний обід відправили в інший завод.
І це мій хлібник під навантаженням.

6705134

Ось новий завод і оператори BRU для порівняння.

Міксери

У цей час ще один новий мікрорайон з високими Шлях лежить через міст і Волга Матері.

Вирощування на ембріональному етапі

Екскаватор в цілому незамінний і універсальний

Фундамент. Цей шматочок містить більше 200 куб. м бетону. І скільки потрібно залити...

3250Р. 3700Р.

Вимити знову.

Саме так виглядає бочка зсередини, завдяки спіралі, і відбувається рух бетону.

І знову Волга і знову міст.

Наступне завантаження вирішив не брати картину, а наступний об'єкт став.

Моноліт. Скло з бетоном вирушало.

Він.

Зателефонував диспетчеру, виявилося, що це остання заявка на сьогодні. Я. Ми зробимо все можливе на початку сьогодні. Після роботи дня ми отримаємо повну бочку.

Ми кладемо кінь в стилі. Скільки коштує на сонці?

Будинок доріг

Р

Останній малюнок сьогодні

418744

В цілому це не дуже зайнятий день водія бетонного міксера. Я не збираю фотографії на ніч. Тіло усвідомило, що він був домашнім, розслабленим, і плоско відмовлявся зробити все інше. Це все це. Дуже дякую. Успіхів на дорогах і успіхах в будівництві.

-img35---

Категории

Смотрите также

Новое и интересное