433
Чому не носити макіяж?
- Чому не носити макіяж?
По-перше, не для всіх. У найближчому майбутньому я нічого не хочу мати з протилежним сексом, крім ділових і дружньих відносин, оскільки він відволікає мене. По-друге, у мене немає часу, я спробую спати. Третя, вона зіпсує шкіру.
- Ви повинні носити макіяж!
Ух, страшно запитати, я зіткнувся з такою логічною логікою, але ще: чому?
- Ну, для хлопчиків, щоб подивитися на тебе по-різному.
Ух, різний Я ще й жіночий гендер.
У будь-якому випадку, мої друзі, я не розмовляю про волосся, які ви повинні бути миючі.
синці під очима;
про вашу вічній пальці, з якого хлопці ретельно оберігають куртки, які ви або наносите в такий шар, який він згортається на шматках (вінгер, не лежачи!), або потріть так, що зморшки від посмішок, які ледь помітні до того, щоб ви не зростали, але вік;
про недорогі туші, що ви захоплюєте, а потім забудете, а потворні метелики ростуть навколо них;
про тушковані, роздягнуті форми для фізичного виховання, неприємний запах з рота, трохи цвяхи з смугастим лаком;
про те, як ви сидите і відірвати помилкові нігті до крові, а потім збийте про жовті зуби від куріння, про губи, які буквально сходження від регулярної отруйної помадою, що ви кинете ...
І після того, як все це, я просто не розумію, що ви шукаєте. Наявність? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час.
-img2---