Що я забороняв падати в Північній Кореї

У Північній Кореї великий ставок на армію, періодично демонструючи свою владу в світі, але коли подорожуєте по цій країні ви часто зустрічаєте солдатів, які займаються чоловічою роботою.

"Для важкого часу діти можуть знайти роботу в сільському господарстві", - пояснює фотограф.

Місцеві посадові особи, які захоплюють ці фотографії. Навіть після того, як я пояснив, що бідність існував по всьому світу, вони замовили мене, щоб зробити фотографії.

Офіціанти також заборонили мене фотографувати людей, які були зловживані.

І це не повний.

2431625

Я теж заборонений фотографувати цю людину. На думку людей, які дивилися мене, він не був добре одягнений.

Я взяв цю картину в секреті, діти підбір кукурудзи.

Не можна фотографувати.

Але особливо якщо вона проштовхує автобус.

У зоні демілітаризованої (міжнародна Північна та Південна Корея) також заборонена.

Що я забороняв падати в Північній Кореї , Україна

При відвідуванні дельфінарію ви можете тільки фотографії тварин, а не армія, що робить більшість глядачів.

Що я забороняв падати в Північній Кореї Р

Ще більше того, що Північнокорейський режим не завадить фотографії відпочиваючих. Ця фотографія є однією з причин, які я зараз заборонений від входу в Північну Корею.

Миття чоловіка в річці. Поза Пйонян, це дуже поширений.

1441097

Чоловік риболовля на старій шині. Я не хотів, що картина або.

Чоловік відпочиває на березі моря в Чилбо. Направляючи наказ, що застраховане право, що західні ЗМІ повідомляють, що чоловік був мертвим.

Такі фотографії є дуже поширеними на заході, і часто вказують на те, що Північні корейці змушені їсти траву. Повідомляємо, що ви збираєте це

Люди роблять дороги. Для того, щоб сприйматися як позитив, але тепер мої керівництва заборонили мене від знімків, оскільки вони вважають, що Західні ЗМІ будуть інтерпретувати його як вимушена праця.

Як ми прогулялися минулими старовинними будиночками, направляючи мене не використовувати спалаху «так не страшні люди».

Я попросив видалити цей образ для страху, що я б сказав, що це люди бездомні. Вони насправді просто відпочивали.

Що я забороняв падати в Північній Кореї Р

Ця фотографія була відхилена тим, що люди посміхалися і позбавлялися під портретами північнокорейських лідерів. "Не дивлячись на те, що фото людей, які торгують своїми фотографіями під портретами", - сказав він.

В Пйоняні, але селянські діти все ще бачать дорогу як місце для гри.

Pyongyang має два супермаркети, які продають продукти харчування та напої з усього світу, але тільки елітні можуть придбати там.

Коли ми були в галереї мистецтва в Пйонян, вирушили вогні. У таких випадках ви завжди будете розповідати, що це було через ембарго США.

Картина не закінчилася, тому я забороняв фотографувати.

На фото мій відхилений від двох причин: підліток носить капелюх в дивний спосіб, і на фоні є солдати.

Деякі діти ще не бачили ескалаторів, тому вони бояться їх.

Підсумок в Пйонян дуже глибоко, він також використовується як бомбовий притулок. Ця картина показує тунель, щоб я мав видалити картину.

Що я забороняв падати в Північній Кореї р.

Північна Корея дуже обережна про її зовнішній вигляд. Коли я запросив студентів на дозвіл на знімки з них, дівчина почала регулювати сорочку молодого чоловіка.

На бокових ділянках можна часто побачити решту циклів. Подорож до роботи може зайняти кілька годин, вони втомилися. Ви не можете плівку, що або.

Режим перетворюється на незаконну торгівлю сліпим оком. Люди повинні годувати себе.

Помічники люблять фотографії, які показують, що люди мають комп'ютери. Тим не менш, вони помітили, що комп'ютери не працювали і розповіли їх, щоб видалити фотографії.

Що я забороняв падати в Північній Кореї р.

Я побачила цей плакат Всесвітньої програми харчування в с. Він був заборонений від зйомок.

На автобусі і місцевому хлопчику заблокували наш шлях. Це рідкісний приклад дитячої недисципліни.

Лінії стали чим національним спортом для Північної Кореї. На цій картині люди намагаються піти на роботу.
(Для того, як ми ще маємо багато роботи, щоб зробити.)

Джерело: www.dailymail.co.uk