Незламні ірфери підкорять високі

Все почалося з моїх друзів і сходження на 25-поверховий хмарочос, який ще був під будівництвом. В будинку було досить складно, бо всі в'їзди були зафіксовані, але як тільки я досягла вершини, я зрозумів, що це моє захоплення. Важко вводити слова, що ви відчуваєте, коли ви отримаєте до вершини. Це суміш впевненості і задоволення від поставленого завдання під рукою.
Міський скелелазень на вершині високоповерхового будинку в Києві.

Коли ми вчимо, що новий хмарочос будується в Києві, ми намагаємось зробити все краще, щоб підняти зовнішній фасад. Як правило, ми не маємо ніяких серйозних проблем з цими, хоча іноді випадкові паси, які привертають небажану увагу до нас. Під час сходження я не відчуваю страх, тільки хвилювання і ентузіазм. й

Нескінченні (не скажуть незламні) міські скелелазіння сходження на стіни високоповерхових будинків, скеля на тросах кранів і прогулянку по дахах незакінчених хмарочосів.

Їх колега, міський скелелазень і фотограф Ярослав Сегеда, який особисто підкорив велику кількість фасадів будинків, сподіваючись тільки на міцність своїх рук, спритність і витривалість, ніколи не входили до камери.

Недавній трюк, який продемонстрував свою групу, щоб підкорити гігантський кран, який бере участь у будівництві багатоповерхового хмарочосу.