крадіжка не є злочином, але недійсним власника.

2р.

Підліток Саша їзда в велосипеді, відправився в магазин, закріпивши велосипед до паркану з звичайним китайським велосипедним замком на сто рублів. П'ятий взяв велосипед і опинив його. Постаючи відсутньої людини в соцмережах, ненажерливий власник отримує тонн морального виховання:
- Ви ідиот! Ми повинні використовувати велосипедні замки на половину заробітної плати!
до Ви не можете залишити свій велосипед ненавченим, ви повинні прийняти його в магазин!
до Якщо ви не стежте за великим, це ваша несправність!
Або, наприклад, Маша втратила гроші з готелю. Повідомляючи своїх друзів про це, вона отримала цінні поради:
- Я повинен платити за сейф!
- Хто залишає за собою гроші, ненав'язані в номері?
до Ви повинні пришити полотну сумку, прив'язану до нижньої білизни і не вийняти в душі! Моя відмова!
Alyona forgot, щоб заблокувати автомобіль, в наступний ранок вона знайшла рекордер стрічки і відеореєстратор, висушені чохли, навіть здаються килимки і сонцезахисні окуляри. У магазині, купуючи новий, Аліона розповідає про свою сумну історію, і продавець недовго кидає її:
- Ха, жінки! Я забув, щоб заблокувати автомобіль, тому ви покарали!
Це моє положення для кулі. крадіжка є перш за все злочинним. Тільки тиф і ніхто інший не буде полум'я. Вело не може бути пряженим, але це дивний! Що дає чоловіка право взяти його? Кошти в гаманці, тому скоментуючи покоївку готелю, і залишилися незнайомці. Відкритий автомобіль і всі його зміст все ще іноземні. Ні, ніщо не може дати людині право приймати когось іншого, незалежно від того, наскільки погано це може бути. До тієї ж логіки ви можете вбити людей, які не носять броню: «Простофі, погано захистили, щоб вони покаралися. й
Вони використовуються для розкрою рук. Тепер заряджають хробери.

--img2---