1022
Фантастичний збіг або повідомлення в пляшки
Капітан загинув, перший половинку кинув на борт. Я, другу половинку капітана, вимушених до шолому. Вони змушують мене привести судно на рот Amazon (28 градусів довготи, 22 градусів широта, швидкість 3,5 вузли). Збережіть мене!
капітан охоронця негайно перевірив наявність такого корабля з реєстрованої книги Ллойд і фактично знайшов там британський корабель "Сай Герой", призначеного порту Гулл. Бразильський корабель негайно змінив курс і поспішає допомогти. Після короткого часу на горизонті з'явився корабель, який швидко захопив його і розірвав повстанців.
Ми зуміли зберегти другий помічник капітана Гедера і двох моряків, які відмовилися приєднатися до повстанців. Хедгер був дуже дивним, щоб дізнатися, що допомога прийшла так швидко завдяки замітці в пляшці він кинув в море. Виявилося, що він не записав будь-яку замітку і навіть не мав можливості зробити це.
Вже в Англії, коли намагалися повстанці з «морського героя», загадка цієї загадкової історії з заміткою, яка зловила бразильцями. Виявилося, що 16 років до запуску фільму «Сай Герой», письменник Джон Пермінгтон опублікував роман «Сай Герой», де він написав про повстання на кораблі тієї ж назви.
Реклама свого роману, письменник кинув в море 5,000 пляшок з фрагментом роману про мутінію на кораблі. Це пляшка, яка бразильці зловили 32 роки пізніше. Зважаючи на те, що все в замітці, щоб збігатися з реальною ситуацією, яка в даний момент розвивалася на дуже реальному кораблі, не придумав письменник.
до
Як у щастя, так і в сорбі. Пара приймає термінально хворі дитини
крадіжка не є злочином, але недійсним власника.