1689
Чому «Погляд» Віталій Кличко боїться Сергія Перчак?
Я був у Виноградарі завтра. У дворі будинку No 10 на вулиці Наталя Ужви, я половила очі неперевершеним, на перший погляд, картина. Пара представників штаб-квартири Віталія Кличка перейде лист А4 з дошки оголошень. Підійшов до неї високий старший чоловік, запитав, чому вони це робили, потім захотіли фотографувати молоді. Вони відмовилися, але давали фото одного з них. І ми переїхали. До речі, викласти плакати з кандидатом.
Похилого чоловіка, який виявився головою кооперативу Віталія Івановича, приурочив мене до суть того, що сталося. Виявилося, що хлопці в рубцевому обладнанні Віталія Кличка розбили оголошення зустрічі з кандидатом на депутат Перчак Сергій Васильович.
Вже кілька логічних питань:
1,1 км Чому партія, яка позиціонує себе як працює в юридичному полі курорту до таких п'ятих гололиганських дій в боротьбі за місце під сонцем? Ви боїтеся?
2,2 км Чи варто вірити лідера партії та його заяв, якщо навіть на цьому рівні люди таємно працюють з такими методами?
3. У Звісно, ревторичне питання є «що ми боїмося? й
4. У Хто, після всього, це Сергій Перчак, в боротьбі з яким досить рейтингова партія не обдуває під поясом?
І знову голова коопера дав мені деяку інформацію. Близько двох тижнів на дворі будинку (і, як виявилося, було три кооперативи), проведено низку заходів - пісок і кілька машин землі імпортували, гойдалки були встановлені на одному з дитячих майданчиків, кущ був висаджений і схожий. Все це було зроблено з поданням та за участю мешканців Сергія Перчака та його команди. Звісно, вибори на носі, всі розуміють, але людина добре знеболюється. Що вони бояться? Я не думаю, що багато причин. Кличко блокував, я думаю, що матиме більше ресурсів.
Я був цікавим, тому що це питання? Я думаю, що я бачу тебе трохи. Чекати.
Зачекайте, слухайте. Ви знаєте, я не шкодую про час, витрачений. І здається зрозуміти, які супротивники Сергія бояться. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. До цього я бачив таке поєднання, ймовірно, тільки в Лесі Оробець.
Розум, чарівність, високий професіоналізм, вміння спілкуватися з великими групами дуже контрастних людей. І, ви знаєте, незважаючи на загальну довіру наших людей до політиків, він зумовив людей довірити його. Який, я думаю, був пов'язаний з розумінням своїх проблем і реальних способів їх вирішення. І це дорого.
Анатолій Любовський