Так ми повернемося до рядів рукоділля.
Сьогодні я хочу розповісти вам, як я працював і оновлений MacBook Pro 13.
21 фото.
Я купив цей ноутбук в Гонконг восени 2010 року. До цього я довго замислювся про те, що я хотів би познайомитися з Mac OS або ні. І я вирішив спробувати.
Після чотирьох років безперервної роботи я можу сказати, що це абсолютно інша OS від Winda, з її плюсами і мінусами. Я не шкодую про те, що я купив маку.
Але, незалежно від того, наскільки крута технологія Apple, вона все ще повинна бути обговорена. Деякі частини зношуються, тому час для мого автомобіля.
Перш за все, потрібно змінити акумулятор, потім очистити пил, і замінити залізницю більш містким, так як 320 ГБ недостатньо.
Для роботи на ноутбуці ми придбали цей набір інструментів, а також можливість очищення пилу. Дуже класна річ, що тільки після того, як я прочитав її композицію, мова більше не піднімається, щоб назвати її - "ячмінь з повітрям" :
Хелл суміші.
Для конкретної роботи з цим ноутбуком потрібні такі інструменти:
1. 2 cruciform викрутки - один менший, для чохла, більший для викрутки жорсткого, а радіатор від матері.
2,2 км Шуруповерт з чотиристороннім нахилом для відкрутки акумулятора.
4. У Торки, щоб відкрутити охолоджувача, мати і так далі.
5. знімні і водопровідники, щоб від'єднати сливи, і так далі.
У загальному, макі дуже грамотно організовані. Все дуже легко і просто.
Вимкніть кришку ноутбука. Це одиниця алюмінію.
Р
Для того, щоб не втратити або плутати коги, ми приклеюємо їх в шматок паперу, як перекручуємо їх.
Це зручний і ефективний метод, який я бачив з Еда з телепрограми "Мачинатори", які обертаються на Discovery.
Ось Mac всередині.
Батарея пішов.
Якщо ви йдете погодинній руці: порожній простір - акумулятор.
Потім жорсткий диск.
Потім SD-накопичувач. До речі, на своєму місці абсолютно законно поставити другий жорсткий.
Apple продає спеціальні шлами для маків.
прямокутний, чорний, сабвуферний щит. Я думав, що звук був хорошим.
Потім охолоджувач системи охолодження, і сама материнська плата.
Закрити Cooler. Шурупи вже скручуються.
До речі, звертайте увагу.
Всі сливи, які розраховані на швидке видалення, плоскі, з щітками для пальців, і знімаються, відриваючи на себе, що дуже зручно.
Система санвузлів знімається шляхом зміщення в сторону, і, крім того, потрібно уважно виглядати, більшість з них мають прапорець на роз'ємі, який необхідно підійти до витягування.
На жаль, картина розмита, але ви можете побачити.
Плоскі сливи з HD і CD зліва, система прямо, дно.
р.
Знімаємо і знімаємо матері.
Вона вже на малюнку.
Немає нічого складного. Необхідно відкрутити кілька шурупів, звичайний викрутка хреста. Коли ви спините, будьте обережні, коги вивантажуються навесні. Не втратити джерела.
Ми відключаємо всі роз'єми, ми відключаємо тулуки, і ми збираємося, єдина проблема може бути з мікрофоном дошки, вона повинна бути обережно відступати від тіла. На фото він висить у верхньому лівому куті.
Після цього перетягуємо все на балкон і очищаємо його від «повітряної банки».
І це те, що Mac чіпси виглядають як без радіатора.
CPU від Intel
Відео з Nvidia
Зніміть старий термопасту, візьміть кохану CBT-8 і нанесіть термопасту на всю цю красу.
Термопаста вже сухий, легко очищається пальцями.
Потім ми збираємо все в зворотному порядку.
І поверніть його на.
Так, працює добре. Хит.
Головне, що температура системи знизилася, так як вона була під час покупки.
Ноутбук більше не прогріває, як чума.
Переміщення бактерій.
По суті, всі роботи взяли кілька вечірок. Я не поспішав.
Після очищення і збирання я повернув старий акумулятор, і старий жорсткий диск, і так поставити ноутбук до тих пір, поки не був вільний час для останнього jerk.
Фото рідних батарей і китайських.
До речі, через сенсорну панель, акумулятор відсмоктує пил дуже важко, тому коли я вийшов, вона була покрита пилом.
Зрозуміти видалити його раз на рік і очистити його.
Як ви знаєте, я зняв на самому початку.
Ось фото її джек знімається.
Дуже легко знімати.
Круглі 2 гвинти, петля, трикутний, викрутка.
Вимкніть роз'єм, витягніть мову і відключіть його.
Поставте новий в зворотному порядку.
Так, тодер заплутав мене купити рідну батарею на 4-5 тис. рублів, тому купив кошеню на 2000р.
І втратив цей акумулятор не більше 2,5-3 годин, незважаючи на те, що нова сім'я, спокійно зберігається близько 4-5 годин, і якщо ви з'єднати все, то все 6.
Нема дива, але я знав, що я зробив. Я купую ноутбук в рік або змінююю його.
Так, після монтажу, ми робимо калібрування - повний розряд, поки ноутбук вимкнено, не доторкнувшись комп'ютера близько 5 годин, після чого повністю заряджаємо.
Просто в разі, я розміщую фото як знімати оперативну пам'ять.
Не існує ніяких хитрощів, таких як інші ноутбуки.
Я вичавив два вуса, пластина збита.
Так, підстава на Mac була 4 Гб оперативної пам'яті, я доставив ще 4 Гб, оскільки технологія Apple завжди любила мати багато пам'яті.
доб.
Після того, як акумулятор вийшов, ми переходимо на жорсткий диск.
Я вирішив спробувати гібрид 1TB Seagate.
Довгий час я думав про покупку, адже на перших моделях люди скаржались, що гібридна частина швидко загибла. Тепер, здається, все було закріплено.
Ось як Hards.
47509734
Заміна дуже проста.
Накручування двох шурупів, видалення жорсткого по язику, відключення.
Ми розширювачі жорсткості, які зберігають його всередині тіла.
До речі, вони лежать на гумових ліжках, тому диск в разі не фіксується жорстко.
Ми йдемо назад. Язик приклеюється.
Так, ця залізниця дає іншу увагу від інших. Послухайте мене, хто не лаціна. в експлуатації - він набагато менш теплий.
р.
Увімкніть завантажувальний флеш-накопичувач з Mavericks.
Як це зробити – багато посібників в мережі.
Завантажуйте, перейдіть до утиліти Disk.
До речі, генія винаходу. Дуже зручно працювати з дисками.
Форматування жорсткого на 3 розділи.
Перша для системи 350GB.
Друге за все ще в 500 Гб.
Третій для Вінди, який я хочу поставити через Boot Camp на 150GB.
5177668
Старт установки Mavericks.
Він не хоче отримати перший раз.
Виявилося, щоб покласти тільки через перевстановлення, з перекачуванням все необхідне з Інтернету.
Але це океї.
р.
Потім з'єднайте стару залізницю, як зовнішній, і починайте міграційний помічник.
Друга генія прога. Знову, в повному обсязі.
Він передає всі файли користувачів з старого приводу до нового.
Однак не швидко, займає близько 6 годин.
Отже, залиште ноутбук самостійно, і перейдіть на бізнес, ввечері ми знайдемо весь комп'ютер, з усіма програмами, файлами, настільною картиною і так далі. Більше місця.
Дуже зручно, і немає труднощів, що щось забуте, щось не було передано, що ви не знаєте, як перенести.
П. С.
До речі, на фоні, старий NEC РК-монітор 15 дюймів.
Це роки і він працює.
Дуже зручно використовувати другий монітор.
Це все.
На виході ми отримуємо Mac Book, яка була омолоджена протягом декількох років, що більше не намагається стати паном, спокійно працює без «сухого лотка», і не страждає від дементії:
Будь-які питання, запитайте.
Завтра я хочу розповісти вам, як я отримав мій перший ноутбук, який я купив в зиму 2004, який є дуже цікавим машином.
За традицією, фото голови ОТС :
Він дуже незадоволений, тому що він хоче піти.