Шкатулка для дочурки

Один прохолодний весняний ранок, я вирішив подарувати подарунок моїй дорослій дочці. Вже являючи, як вона, досягаючи дорослості, буде тримати його вже зношеними, запам'ятовуючи папку. * Тут потрібно буде протерти свербіжний чоловічий сльоз сентиментальності. :

Так ми замовили механізм музичної коробки з Китаю, купили пучок різних мелодій одночасно. Також потрібно 8 мм фанери, шпон для пасти. О, так, машина забута, без неї буде складно:

Приклеюємо перший шар шпону і замочуємо канавку для скла знизу:

Як красиво це було, точно.

Далі беремо ворс, скло 2 мм, попередньо зрізаючи надлишок склорізака. Ми позначаємо лінії і напишіть текст з маркером у дзеркальному зображенні. Дуже складно. Захоплюючи алмазний різак, звичайні ковзани тут. Зроблено напис зсередини, щоб поверхня була гладкою і не забита брудом.

Миття з спиртом і захопленням. так... трохи кроковані, але вперше більше, ніж я думаю :

Тепер потрібно петлі. Давайте підемо покупки. Наповнивши все місто, були всюди в дуже малих кількостях, купили купаж.

Потрібні маленькі, 3 рублів. :

Тепер це час, щоб спробувати його.

Тепер візьміть нашу улюблену латунь і зріжте дно:

р.

Продовжуємо клеїти інші сторони:

Габаритний зображення

Ми відшліфуємо його, і приклеюємо її. Шланги в бічних стінках відмінно закріплюються:

Наклейте кришку магніту:

Обгорніть його шпоном. Я приклеїв все в будівлю ПВА. Він тримає його на смерть. Нарізати її на підлогу, приклеїти її. Чекати. Видаліть зайвий набір нігтьових файлів. Дуже зручно. :

Ми приклеюємо надлишок стрічки і лаку яхтового лаку в два шари з проміжним шліфуванням:

Ось що після полірування:

Приклеюємо ноги, тому що не було достатньо висоти машини для зрізання боковин:

Візьміть петлі і приклейте їх, одночасно закріпивши гвинти М2. Не були гвинти, як це, і 10 мм гвинти затягували все:

Візьміть улюблену латунь і виріжте кришку відчине. Він був маленьким кроковим.

Останні три фото готового виробу:

дві

9395895