566
9 травня в Гомель
9 травня і 10 травня в Білорусі пройшов перерву з РФ.
Уранку я побігла боберу. Я дуже рекомендую використовувати це пиво. На 10 м., деякі дороги були заблоковані такими товарами.
Ось буде 38 фото і трохи тексту.
р.
...
168752
На площі
...
марш
р.
...
На Гуасиці
...
...
...
...
, Україна
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Ці харизматичні чоловіки ходили і стояв на вулицях.
...
...
Людина благородно збуджена на шляху справжніх школярів, одягнених у формі моряків
У формі Великої Вітчизняної війни багато людей. Ми прогулялися, танцювали, розмовляли - сподобалося.
р.
Це комреди зокрема.
Військовий
526268
Злягання)
Ми пішли в музей, щоб побачити / відчувати / коливатися на танках.
І звичайно до парку.
...
...
...
Я щасливий з поїздкою і має чудовий відпочинок. Дуже рекомендую відвідати, адже: смачне пиво, адекватні ціни (для 3 обіду з живота на 600p) чистоти!!!, замовити на дорогах. Гаразд, я зробив, курка.
Уранку я побігла боберу. Я дуже рекомендую використовувати це пиво. На 10 м., деякі дороги були заблоковані такими товарами.
Ось буде 38 фото і трохи тексту.
р.
...
168752
На площі
...
марш
р.
...
На Гуасиці
...
...
...
...
, Україна
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Ці харизматичні чоловіки ходили і стояв на вулицях.
...
...
Людина благородно збуджена на шляху справжніх школярів, одягнених у формі моряків
У формі Великої Вітчизняної війни багато людей. Ми прогулялися, танцювали, розмовляли - сподобалося.
р.
Це комреди зокрема.
Військовий
526268
Злягання)
Ми пішли в музей, щоб побачити / відчувати / коливатися на танках.
І звичайно до парку.
...
...
...
Я щасливий з поїздкою і має чудовий відпочинок. Дуже рекомендую відвідати, адже: смачне пиво, адекватні ціни (для 3 обіду з живота на 600p) чистоти!!!, замовити на дорогах. Гаразд, я зробив, курка.