564
«Якщо казка закінчилася неправильно.» до Джефф Хоон
Що б трапилося, якщо красиві казки Дісней закінчилися не з слів «Такі живі щасливі коли-небудь після...» але в іншому випадку?
Художник-аніматор Джефф Хоон запропонував розгорнутий закінчення популярних дитячих мультфільмів. Його блог Unhappily Ever Після того, як заплутаний з аналогічними закінченнями.
Краса і бенкет.
Аліса в Wonderland
3250Р. 3700Р.
Бамбія.
Вінні Пух.
Хунбек Нотр-Дам
р.
зрілі
Сіндерелла.
Ілюзію! У реальному світі речі не так росій. По суті, голова Бамбії може прикрасити чужу вітальню, а Малий Мермойд може кинути на березі моря, і це.
Цар Лева
муслан
Р
Покахонтас
Принцеса і жаба
Коли я звернув це, ви не вірите, що це викликало багато Чорних соціальних питань. Тож моя робота не так весела, як філософія. І я дуже щасливий, що вони зараз викликають багато емоцій, і є багато нагрітих дебатів навколо моїх фотографії, як зловживання тваринами і наркотиками. Так люди не доглядають, і це приємно.
Маленький Мермоїд
Куряча курка
Художник-аніматор Джефф Хоон запропонував розгорнутий закінчення популярних дитячих мультфільмів. Його блог Unhappily Ever Після того, як заплутаний з аналогічними закінченнями.
Краса і бенкет.
Аліса в Wonderland
3250Р. 3700Р.
Бамбія.
Вінні Пух.
Хунбек Нотр-Дам
р.
зрілі
Сіндерелла.
Ілюзію! У реальному світі речі не так росій. По суті, голова Бамбії може прикрасити чужу вітальню, а Малий Мермойд може кинути на березі моря, і це.
Цар Лева
муслан
Р
Покахонтас
Принцеса і жаба
Коли я звернув це, ви не вірите, що це викликало багато Чорних соціальних питань. Тож моя робота не так весела, як філософія. І я дуже щасливий, що вони зараз викликають багато емоцій, і є багато нагрітих дебатів навколо моїх фотографії, як зловживання тваринами і наркотиками. Так люди не доглядають, і це приємно.
Маленький Мермоїд
Куряча курка
Початкові моделі відомих сімей
10 кращих місць для відпочинку на весні 2014 року Національним географічним