Єлизавета Олсен у свіжому питанні британського Marie Claire

Єлизавета Олсен все частіше з'являється на кришках різних глянцевих видань. Останнім часом актриса розповіла Flaunt Magazine про нові проекти, в яких вона наразі діє. Тепер, з'являючись на кришку червня випуску журналу Marie Claire, Єлизавета розповіла про своє особисте життя, поділяючи її думки на майбутній весілля.

Про залучення 25-річної Єлизавети та 32-річному актору Boyd Holbrook стала відомою кілька місяців тому, але пара не поспішає викликати точну дату весілля:

«Я спокійний, але водночас радію, я зацікавлений у плануванні цього заходу. Як підготуватися до найважливішої партії мого життя. Я дуже люблю бути в серйозних відносинах, зірка прийнята.

Єлизавета і хлопець Голброк

До речі, Марія-Кате Ольсен, старша сестра акторки, також одружена до Олів'я Саркози. І Єлизавета приймала, що вона не хоче одружитися на той же день і дати її сестри вибрати дату весілля першим.

до 1 2 3 4 5+

Єлизавета Олсен на кришку Марі Claire UK, Червень 2014

Елізабет Олсен в Marie Claire UK, Червень 2014

А актриса також сказав, що незважаючи на те, що її сім'я завжди була заможливою, вона була навчена з дитинства, що її сім'я не є Rockefellers. Актриса ще не має власного автомобіля і використовує громадський транспорт.

«Я сподіваюся, що завжди буде справа. Прогулянка вулицями і візьміть метро. "Ми не зустрілися перед?" У вас є такий знайомий особа, сказав актриса.

Крім того, Єлизавета заявила, що вона не ідолів в кіноіндустрії.

Я ніколи не закохався з акторами, я не маю свого улюбленого гурту. Але я завжди любила Мішель Пфеффер. Я почав свою кар’єру в кіно.

Єлизавета заявила:

«Я не хочу бути відомим з цієї причини. І вистачить одяг. Я помітив, що якщо ви молода актриса, і ви будете робити свій перший фільм, де ви покажете голі груди або ас, це епічна момент у вашому житті: “Фінально, я ню!”