471
Договір з себе
Я очищаю отвір.
Першим був погляд на себе. Видовище був страшним. У квартирі змащені нескінченними сувенірами, обштукатурені стінами і полицями; фаршировані меблями; фаршировані папірами, книжками і речами (для майбутнього - раптом потрібно), сати щілину важкого чоловіка. Коли ця людина пішла на кухню з шафок з посудом і непотрібним посудом і відкрила холодильник, фаршировані харчовими продуктами, руки пробурюють від слабкості і хронічного голоду. Загальний стан може бути описаний як паніка і депресія. Я не розумію, що сталося мені, я не можу контролювати своє життя. Все навколо було викликати, сльозитися на шматки: плакати на стінах – на відпочинок, які я не можу піти на працевлаштування; сувеніри, картини і старі подарунки, розміщені в куточках – в той час, що більше не можна повернути; холодильник – їсти і відпочити. І голоси з рук наполягають на тому, що я зіткнулася з дивана, люка до столу, і вийде на роботу.
Так це те, що я зробив, щоб уникнути розірвання. Я вимкнув мій телефон. Тоді я поставив про знищення все, що зателефонував мені до чогось, все, що я коли-небудь був пов'язаний з. Я відчував сувеніри і сувеніри, непотрібні книги і журнали, всі речі з категорії «суденно потрібні»; викопують половину меблів; очищають кухню не тільки з ярусу, але і з їжею і навіть посуду, залишаючи тільки найнеобхідніше.
Це був найсвіжіші дії мого життя.
Через кілька днів я знайшов себе в чистому порожньому квартирі з білими стінами, за вікнами яких лютий сніг був також незалежний білий. У офісі - стіл і робочий стіл; в спальні - ліжко і шафа для одягу. У порожньої кухні білий грейт холодильника відкрився перед мною, де були тільки ті продукти харчування, які були прості і зрозумілі для усвідомлення: молоко, яйця, масло, м'ясо, апельсини. У білому кухонному шафі є хліб і вино.
І сталося диво. Мене зв'язало мене, і зв'язки, які зв'язали мене. Перед тим як я вийшов зовні, таємничий магніт затягував мене в отвір. Тепер мій порожній будинок давав мені йти, і я був просто блукаючи снігові вулиці. У спорті немає. Але важливо, що раптом я був абсолютно безкоштовно!
І в домашніх умовах я чекаю на плоску поверхню столу, на якій кладуть тільки необхідні. Збираючи чистий стіл і білий аркуш паперу на його поверхні, я поступово почав розуміти, що був найважливішим документом в моєму житті.
Я вирішив розробити і підписати договір з собою на вигідні умови.
Ось що я зробив.
1,1 км РОБОТА
Відтепер я зроблю те, що мені зрозуміло і зрозуміло. Давайте мені вдягнутися, але я не можу зробити те, що втілює мене внутрішньо. Я не хочу жити в ратуші.
2. вулиця
З Я повинен працювати 24 години на добу (як багато тут), я віддаю себе винагороду як прогулянку. І не за два години раз на день, але як це: зробив щось смарт, вийшов і вийшов. Як мінімум за п'ять хвилин, що б. Неважливо, якщо я працюю вдома або в офісі. Ні офіс тепер має такі закони, які людина не може піти поза. І не на димови, але на вулиці!
3. У Паління
Я не курю в будь-якому місці, особливо на моєму столі. Місце для диму в домашніх умовах - балкон. Дуже незручне місце взимку, і це плюс: ви не будете залишатися там довго. Також є винагорода за роботу, а потім прогулянку по вулиці. У цій послідовності: робота - вулиця - сигарета. В результаті пакет був знижений до п'яти сигарет: повернення з вулиці, я кинувся до мого столу, забуваючи про куріння.
4. У ПРОДУКТИ
Я не голодний, але я маю чітку лінію між їжею і харчуванням. Ми їсти тільки продукти харчування, які я розумію. Це, величезний чебурек невідомий і невідомий від де я замінив щось просте, природний, чистий, близько до природи. Але близько до природного салату «з тунцем з крабами, картоплею, майонезом, сосновками, яблуками, яйцями, куркою та зеленим горохом» заміщений чимось з цього списку - еклектика важко сприймати. Зробіть замовлення відразу: ми не говоримо про шрам їжі, але про приготування їжі на тарілці легко сприймати.
5. Умань АЛКОХОЛ
Відтепер це не їжа, це медицина. Препарат допомагає при дозі в певному вигляді. І дійсно: пиво миє тіло, пізнає судини, вино знімає стрес. Але тільки в розумних, свідомих дозах.
6. Жнівень Я в майбутньому.
Я кладаю перед мною картину себе в п'ять років, що я шукаю і подивіюся до. Це може бути Brad Pitt або чоловіка, який я захоплюся, але на контракті це мене п'ять років. Ви можете сміятися, але тіло якось незрівняно читає матрицю з мого ідеалу, надаючи його самому.
7. Про нас Я і МИ КЛОЗ
Я пообіцяю не брати участь у моїй захоплюючій грі, але на особистому прикладі я покажу, що шлях я жити, життя корисно і цікаво. Не можна малювати, оскільки наші біоритми не можуть збігатися. Ми домовилися від самого початку: дружина йде поза, коли вона зручна для неї; Я виходжу, коли це зручно для мене. Якщо наші прогулянки збігаються, це велике щастя. Але ні в якому разі не стоять на дверцятах і скажімо, «Що ви йдете?» Шукайте, як це чудово! Те ж саме йде на спільну страву – це найбільш пікантний предмет у сімейних відносинах: «Як?!!!» Ви не будете їсти мій пироги! Ви не любите мене і ви ніколи не робили! З самого початку ми вирішили: без дій для компанії. Разом тільки якщо наші бажання збігаються.
Через півроку, серед кицька, як мені, я був відомий як «некомпанійська» людина, для мене не п'ята, дим або візитні бари «для компанії». У той же час я почав працювати дуже продуктивно, а на вулиці було достатньо енергії для запуску пари метрів. Коли я зустрілася з тими спортсменами, які розстріляли, «Ману, якщо ви хочете запустити, купуйте кросівки!»
І я пішов, щоб отримати мої кросівки.
-img3---
Я 52 роки в цій картині. Я кажу це не отримати більше коментарів на тему “як добре я, але тому що немає таких слів, як “Я вже над...”, “проти пити Боржомі” або “все втрачено”. Головне, щоб захочеться і...
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У наших органах ми створюємо хаос. Наші органи не можуть функціонувати належним чином в хаосі.
Автор: Юрій Балабанов
-img4---
Джерело: www.adme.ru