Камчатка

Про ведмедики

Під час зустрічі в тайзі людина і ведмедя часто ходять в різні напрямки, а потім відновлюють протягом тривалого часу. Я був удачливий, щоб жити і працювати протягом місяця в найбільш ведмедних місцях Росії, і, можливо, світ - в Долині Geysers і на Курильському озері в Камчатці. Обидва ці місця знаходяться під захистом Кроноцького заповідника, інспектором захисту якого я працюю. Ми не встигли зробити все інше (хоча іноді ми повинні бігти). Ведмеді не всі з людини. Кілька ведмедиків тут вирощено під захистом захищеного режиму, а деякі звіри не мають панічного страху людини. Коли я живу в тайзі, ці ведмеді є найближчими і найбільш видимими сусідами, іноді навіть дивляться вікна або двері. Якщо ви живете в одному місці протягом тривалого часу, ви мимоволі починаєте розпізнати їх у обличчя і дати імена. Коли я приїхав в долину Geysers 6 років тому, там все ще були ведмедики, названі природознавцем Віталія Ніколаєнко, автор книги «Камчатка Ведмідь».

У цій книзі він описав історії життя кількох легендарних ведмедів: Корно-стар, Добриня, Darkfoot. Віталій Ніколаєнко проходив, і більшість ведмедів, які він описав, більше немає. Я знайшов Darkfoot в Долині і намагатиметься розповісти про своє особисте життя. Багато ведмедиків Курильського озера, не уникаючи людей, і багаторазово знімаються фотографами і режисерами, також отримали свої імена. Сумойст є великим чоловіком, який отримав стільки жиру восени, що важко для нього ходити на землю. Він віддає перевагу плавати уздовж берегів озера. З глибиною декількох метрів відійшов дивер, також відомий плавець і дивер. Кожного літа його смерть прогнозується, але він досі живий. Алькаш (зображується у верхній картині) - найсвіжіші слоти-філософії, завжди лежачи на пляжі, отримав таку неглибше ім'я, коли в 2008 році він відійшов австрійський туристичний фляск з скапсами і відсмоктував його. Сьогодні я збираюся показати вам фотографії ведмедів я знаю. Є багато хто з них, тому я буду тільки надати одну картину кожного індивіда. Ось багато в склепах.

р.

Зареєструватися