Лікарі діагностували студента з алергією до себе

Більшість алергічних людей призводять до нормального способу життя завдяки прийомі антигістамінних препаратів. Однак, навіть ці засоби можуть зробити мало, щоб допомогти 7-річного хлопчика, який був діагностований алергією самому. Згідно з матір'ю 7-річної Юніор Рукофт (Юніор Рукофт), Паула Хоппс (Паула Хоппс), новини незвичайної хвороби сина зловила її сюрпризом. Справа в тому, що лікарі, які навчалися школяреві, діагностували його алергія на своє тіло. «Я мав телефонний дзвінок з школи багато разів до і я розповім, що моя дитина кладе руки в волоссі під час занять, а потім, коли він торкнувся його обличчя, він починає рум'янам і набряком», - сказав Павло. Я не з'ясував, що збирався, але потім експерти дізналися, що це те, як його тіло реагує на власні фоліки волосся, тобто він алергічний сам. При навчанні діагнозу я сміхався і назвав його інсаном, але поступово зрозумів, що лікарі були правими. Тепер потрібно переконатися, що мій син має коротку зачіску і не доторкнувшись до волосся своїми руками.

У своїй медичній історії, яка є переліком всіх видів алергій. Він спочатку діагностував астму і алергію у віці одного року після того, як я поцікав мій син на щоці. Як лікарі пояснили мені, атака була запущена мускатними крихтами на губах. Я все ж подрібнила, щоб пам'ятати наслідки поцілунки - обличчя Юніор був набряклий і він почав порубати. Тоді життя моєї дитини було збережено амбулатором швидкої допомоги, який на шляху до лікарні вводив його адреналіном і дав йому киснем, вона розповіла Дзеркало. .

Пізніше лікарі діагностували його з алергією на горіхи, коти, собаки, свиней, кроликів, коней, трави, пилку, які перетворили життя своїх братів і сестри в постійне боротьбу з алергенами. «День після дня очищаємо будинок з рештою дітей, щоб запобігти алергічним реакціям. Ми вакуумуємо, очищаємо і шахта, намагаючись позбутися від кліщів пилу. Проте, ми не завжди можемо захистити його від нападу астми, що відбувається, коли він проходить сходи або емоційно переживає деякі події.

Джерело: fedpost.ru/lydi/45248-vrachi-diagnostirovali-u-shkolnika-allergiyu-na-samogo-sebya.html