Багато чого відбувається з Росією та Україною, зрозуміло при аналізі державного бюджету.

холодні номери приховують реальні пріоритети і наміри уряду. За останні 4 роки Росія проживала за законами військового часу.
Бюджет країни – це бюджет ненависті, вимирання та вимирання людей.
Суддя для себе. Подивіться на графіку. міт.su/budget-2014.html
Воєнні витрати збільшилися швидше. У 4 роки вирощено 80%! Бюджет спецслужб та поліції зросла на 50%. Пріоритет Путіна – підготовка до війни та внутрішньої репресії.
Хто платить за це?

Хто болить більшість? По-перше, освіта. Витрати на це знизилися в абсолютних умовах майже на 100 млрд рублів. А якщо ми враховуємо інфляцію, то зменшення буде 150 мільярдів. Таким чином, освіта втратила 30%. Зручність, універсальна оплата та деградація вищої освіти. Я впевнений, що це свідома політика сучасного уряду. Вона не потребує розумних і освічених людей. Вони просять непотрібні питання, не вірні, більш важко збільшувати.
Ще однією жертвою політики є охорона здоров'я, бюджет якого втратив понад 4 років в абсолютних умовах 20 млрд рублів, а з урахуванням інфляції 100, що майже чверть. В умовах підвищеної смертності, що перевищує норму про народження, в умовах африканської тривалості життя, таке ставлення до здоров’я нації не може називатися інакше, ніж окупаційне.
Я переконаний, що збереження нації не входить до планів Кремля. Виготовлений на гість робітників і продажу сировини. Вам не потрібно багато працівників для продажу нафти і газу. 15 мільйонів досить.
Ситуація страшна за підтримки регіонів. Кредитне фінансування знизився на 120 мільярдів доларів, а для інфляції на 200 або майже 40%. Не дивно, що регіони в борг, як шовк, майже всі програми розвитку, зарплати і переваги заморожені.
Навіть підтримка режиму є пенсіонерами і вони страждають. У 14, пенсійний бюджет практично не виріс, що означає замерзання в пансіонаті на фоні зростання цін на крупи та комунальні послуги.
Культура і розвиток спорту були також в ручці. Вони є інтелектуальною і генерацією життєрадісного і здорового явно не потрібно.
Чи не дуже дорого платити за бажання одного чоловіка назавжди, завоювати своїх сусідів?

З камер:
Ось держава Об'єднаних Арабських Еміратів, утворених в 1971 році в степу, де були племена і 80% від ілітату. Країна виробляє майже нічого, продає нафту і газ, розвивається туризм. За 43 роки вона стала однією з найбагатших країн світу з надсучасними містами з 30-40 магазинними будівлями. Є філії престижних міжнародних університетів Англії, США, Австралії, наукових центрів найбільших передових компаній світу. У ОАЕ найбільша будівля в світі становить 828 м, унікальні об'ємні острови у вигляді пальмових дерев з віллами і готелями, єдиний 7-зірковий готель в світі. Вартість газолінії $0.48 за 1 літр, тому таксі є дешевими, в країні Заборона. Коричневі люди важко працюють, отримують відсоток виробництва нафти, припуску на народження, велику ділянку землі для будівництва будинку, вільної освіти. І все ж кожна рослина штучно поливається (в літо від 50 градусів) і практично немає свіжої води в природі, а також всюди, навіть на ринках є кондиціонери. Саме там, де звичайні лінійки витрачають гроші, не люблять наших некомпетентів.