Унікальні російські бронетехніки

Я пропоную дивитися на унікальні російські бронетехніки - "Клоун" (розроблений на основі ЗІЛ-131) і "Торос" (броньований позашляховик), які нещодавно доставлені до Всеросійського музею декоративного, прикладного і народного мистецтва. Які ці броньовані автомобілі і чому вони називаються так? Продовжити читання!

Проектування військових броньованих вантажівок, розроблених далеко від спеціаліста військового комплексу.

до Ми навчимося проектувати все від туалетів до ложок. Технологія така ж, - сказав дизайнер Олег Шапкін. Я мав знайти оригінальний вигляд. Я зробив динамічну структуру так, щоб ворог, коли він бачив машину, залякався і відійшов. Ми працюємо над створенням останнього враження.

Як пояснено Президентом компанії Анатолієм Леріхом, дизайн довірений особою з іншого поля, зокрема, довести свіжий вигляд.

до У той же час дизайнери вдалося, не порушуючи цей стиль і зберігаючи всі лінії, покладені дизайнером, не зробити автомобіль більш дорогим, він сказав. З тієї ж частини металу ви можете зробити гарний автомобіль, або ви можете зробити потворний.

42342934

Лінія машин почала розвиватися тільки рік тому. Вони вже були протестовані в діапазоні в Ніжному Тегілі, але для бойової перевірки ще не досягнуто. Зараз проект зацікавлений в іноземних військових компаніях, хоча розробники, орієнтовані на російську армію.

р.

Р

р.

, Україна