Були собака 2.

На прохання батька, він нарешті знайшов час і зробив собаку в компанії вовк. І, звичайно, багато запитів японської мови. Ви мене переїхали.
Я хочу, щоб я був витягнутий більш ситний. Спасибі вам, я подолаю свою лазію. Я не хочу ліпити перед і викласти його в світ останніх подій. Я думаю, що це буде неприйнятним. Але в люлі, будь ласка, зверніть увагу. Оцінити. Я розміщую фотографії з описом.
Цього разу він підготував краще і спробував мінімізувати ефект «як малювати сова».

Це інструменти та матеріали, які використовуються для приготування собаки.

У вас буде 61 фото, в тому числі бонус на допитливість.

2) Так я зробив торсо з фольги і закручував равлик з дроту.

(3) Я загорнув всі свої кінцівки в фользі. Для економії курсу і зменшення ваги. Крім того, так фігура рівномірно випікається, ніж вся пластика.

(4) Регулятор Raisin прийшов для перевірки на роботу.

15581

(5) Кулька штукатурена пластиковими і лівими отворами для задньої лінії, переднього і хвостика.

Р

(6) Це показує, що я надягаючи порожнини в фользі в окремих шматках пластику. Це так, що в кабіні немає повітря.

Р

7) Я намагався на моїх задніх ногах і хвіст. Хвіст влаштував мене на цьому етапі.

(8) Як видно, що фігура вже стоїть. 3 футів. Що може бути більш стійким.

р.

(9) Покажіть, як дотримуватися лапок. Рубати стібки. Не впади і тримати на щільному.

10) Ще одна картина ранніх хвіст. Він починає гасити мене.

11) Наклеюється частина грудей і живота блискавки пластичної.

12) Передні лапи на місці. Зворотній вигляд. Знову зношені стібки, лапки проходять надійно.

13) Виготовлена форма голови з фольги. Якщо виготовляються повністю з пластику, він зважить верх.

14) Покласти голову. Виготовлені лавки для очей і виготовляються сумні брови. Я кладу смужку темного пластику на носі.

15) Я зробив рот і ніс.

16) Я показую вам, як я прикріпив голову. Ви не можете побачити її на фото, але є зубний пальчик в тулуба, і він отримав голову на ньому. Потім стібки натирають.

17) Плоский хвіст відрізати. Ще раз я подивився на фотографії з мультфільму. З усіх куточків хвостик однаково плоский.

18) Я зробив один. Виявляється, як мультфільм, але об'ємний.

19) В'язниця гачком назад до ас ) Дріт потрапив в отвір в фольгу. Смарин. Все захищено і стоїть на власній.

20) Я зробив ці дротові частини для вуха. Так що вони залишаються в отвори в голові і не ходять при випіканні.

21) У вуха вже прикріплюються до голови. Легко мобільний, але це океї.

22) Загальний вигляд перед випіканням. Як видно, очі вже там. Погані отвори на обличчі. У лапах знаходяться головки. Навіть перед випіканням, фігура цілком варто на місці. Так в принципі з випіканням не можна поспішати.

23) Це моя розробка термостійкої плити духової шафи. Але можна також запікати на шматку деревини, фольги, хлібопекарського паперу або черепиці.

24) Собака вже стоїть на тарілці. В принципі можна відправити її в духовку.

25) Але як кажуть, краще зупинитися, ніж не зупинитися. Я іноді робимо каркас безпеки дроту.

26) Каркас знаходиться в місці. Забезпечує собаку від падіння вперед, від зниження шуму та інших деформацій. Вони рідко. Точно, вони не існують, якщо є каркас на малюнку. Але я вирішив бути безпечним.

27) Більшість моїх вушок були зануренням мене. Вони зробили такі дуги для них, але так як виявилося, вони не були корисними. Я зробив вуха надійно. Вони не падають.

р.

28) Увімкнення на духовці. Очікується прогріти. Він кладе 110. За 15 хвилин можна дістатися до готелю. Інструкція по пластику вимагає температури 130 градусів цельсію. Але не ім'я точного термометра з електронним щитком і тестовим методом помилки вибрали такий рівень на регуляторі.

29) 15 хвилин пропускаються. Відкрийте духовку. Ммм. Хімічний дим. Вийняти пластину з рукавом і викладіть її на обробну дошку. Відкрийте вікно і вентиляйте номер. Ми кладемо на підвіконня для охолодження.

Р

30) Зачекайте трохи при цьому, щоб охолонути. Ось бонус. Для тих, хто цікавиться властивостями матеріалу. (1) паличка виготовлена повністю з пластику (2) з фольгою тільки (3) з фольгою і дротовим каркасом.

31) Як видно, він повністю пластиковий. Жорсткий, але все ще. Не ламається. Далі береться її оригінальна форма.

32) З каркасом тільки фольги, пень також вигинає, але форма не повертається так назад.

р.

33) З дротом не вигинається на всіх (звичайно, але я думаю, що це буде тріщина на місці вигину вперед), що добре підходить для зброї, ніг і довгих частин.

34) Повернемося до собаки. Зверніть увагу. Базова пластика затемнена. Немає проблеми. Я очікував, що. Живіт був в процесі скульптури. Тоді ми шкуємо його.

Р.

35) Раїзини знову приїхали перевірити на брата.

36) Я вже ходив собаку з наждачою. Він розроблений. Я нічого зайвого. Нехай вовк буде втомлений життя.

37) Я змінив свій телефон до нормальної камери. Але в моїх крокових руках не помітно. Собачка потім пропускається з шліфувальною губкою. 600-800 зерна. Згодом сліди шліфування будуть маскувати. Руки і предмети. Не хвилюйтеся. Я подав вуса білого пластикового пальчика. Комути ще там.

Р

38) Потім просто фото з різних куточків.

й

40)

41)

42)

7516689

43)

Габаритний зображення

44)

45)

р.

46)

530 грн.

47)

48)

49)

50 р.

51) Далі до монети. Для представлення розмірів фігури.

52) І, звичайно, поруч з колегою вовк.

53) Як якщо собака відповів - Ну, я це...

р.

54)

р.

55)

56) Для горла собаки, гнила )

57) Я запакую своїх друзів для поїздки до мого кабінету. Це буде сьогодні.

58)

59) У такому красивій коробці вони підуть.

60) Для тих, хто вас цікавить, це мій майстер-клас.