Фінський військовий фотоархів

Під час Другої світової війни багато солдатів мали фотографії з ними. американці фотографували все, як hipsters з iPhone. Німці фотографували все, тому ми отримали пучок знімків життя солдата, в тому числі групові сеанси, що йдуть в туалет. Я не знаю, скільки фінських солдатів мали мильні коробки, але 150 фотографів працювали на фронті, документуючи все.

31 фотографії.

Тільки радянський солдат проходив без камери. Якщо радянський солдат просто знайшов камеру, він застрягає його в ас і відправив на передню лінію в м'ясорубці. Якщо радянський солдат зумів взяти не менше одного пострілу, він просто знімався на місці. Ми не маємо ніяких фотографій з війни, крім тих, які TASS дозволено показати.

До середини-1950-х, камера в руках радянської людини в місті сприймалася як кулемет в руках терористів. Або експлуатація машини Xerox без очищення KGB. Запитайте ліктів. Можливо для піонерів фото кола подряпинити їх на команді вчителя, але не влітку під час блокади. Чи не ви? Показати принаймні одну побутову фотографію з бджільництва Ленінграда. Всі фотографії були зроблені трьома перевіреними фотокорпорами взимку.

Але сьогодні ми говоримо про щось інше. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З 1939–1945 рр. З початку радянської війни до кінця Другої світової війни.

Ось посилання: sa-kuva.fi/neo?tem=webneoeng

Сайт зроблений трохи через дупа, пошук тільки в Фінляндії, рубрикатор є сором'язливим, листівка ебать некомфортний, відсутня систематизація, але це не важливо. Важливо, що ми маємо можливість зануритися в архів з величезної кількості зображень, які раніше не були опубліковані. Деякі постріли не повинні показувати дітям і непристойним, я не даю їх в підборі.

У 1939 р. Радянський Союз завадив Фінляндію і взяв деякі землі, включаючи місто Виборг.

Тому в 1941 р. Фінляндія була на боці Німеччини і допомогла в блокаді Ленінграда. Однак це не заважає швидкісному поїзді Allegro від Санкт-Петербурга до Гельсінкі.

Я дивлюся, якщо ми коли-небудь живемо, щоб побачити всі наші архіви в режимі реального часу, принаймні, декласифіковані, нехай єдиний цифровий і опублікований.

Натюрморт

Р

Натюрморт

р.

...

15042 км

...

...

...

...

...

...