10 років тому закінчився останній сезон культового ситком.
Коли в 1998 році в Росії з'явилася серія «Друзі», яка вже стала легендарним за кордоном, він дуже швидко завоював симпатію юної аудиторії. Історія шести життєрадісних друзів, розповів з приголомшливим почуттям гумору, яскраво відрізнявся від популярних бразильських мильних опер. Дотепер «Друг» залишається одним з найбільш улюблених серіалів росіян за результатами численних опитувань.
6 травня 2004 року випущено останню серію шоу.
У 1993 році Матвія Перрі запропонувала NBC скрипт, який він співвідношений для sitcom назвав Maxwell House про групу молодих людей. Він вийшов, тому що компанія вже почала працювати над шоу, як це - це "Друзі".
Перед тим, як налаштуватися на друзів, виробники вважають заголовки серії, таких як колись в Західному селі, Six for One, Friends Like Us, Opposite Corridor і Insomnia Cafe.
Показ був спочатку запланований для фокусування чотирьох основних персонажів: Monica, Rosse, Rachel і Joey. Фоеба і кандлер повинні залишатися вторинним.
Р
Моніка і Джой повинні бути основною парою в серії.
Ellen DeGeneres відмовилася від гри Phoebe.
На ранніх стадіях письменники вважалися створенням кандлерської геї.
Коли я вперше зустрівся з Чандлером, я думав, що він був гей, але тепер я співаю на його весілля.
Оригінал саундтрека «Синій щасливих людей» Р.Є.М. Використовується в пілотній версії, яка називається Friends Like Us.
Каркас навколо очного яблука спочатку проводиться дзеркало. Одна з членів екіпажу розім'яла її, але каркас залишався на місці, оскільки він все ще добре виглядав.
Легендарний помаранчевий диван з центральної кав'ярні був знайдений дизайнером серії в підвалі студії Warner Brothers.
У першій парі епізодів Моніка і Рахель жили в квартирі No 5. Потім його заміщали No 20, оскільки виробники реалізували, що п'яту квартиру необхідно розмістити на кілька поверхах нижче. З тієї ж причини ЖК Chandler та Joey змінено з 4 по 19.
Я буду там, щоб ви були написані виробником серії Девід Кран та Мартха Кауфман з членами Рембрандта Філ Солем та Денним диком.
, Україна
У 1995 році пісня досягла числа одного на білборді Hot 100 Airplay графіку протягом восьми тижнів.
Вік акторів під час прем'єри:
Повні імена символів:
Chandler Muriel Bing;
Рахель Карен Грін;
Росс Евстаце Геллер;
Monica E. Geller (Ми ніколи не знаємо, що це означає)
Йосип Франциск Трибей Jr;
Фоебе Баффе (не знаю її середнє ім’я, бо не бачить свого власного свідоцтва про народження)
Другий сезон не має епізоду подяки.
Дженніфер Аністон визнав, що вона ненависла в даний час іконічні зачіски Рахель.
Courtney Cox був єдиним актором, щоб отримати нагороду Emmy за свою роботу на серії.
1 500 р.
Крістіна Applegate була відхилена як Amy Greene для епізоду подяки (Season 9) після Reese Witherspoon не вдалося знову грати Jill Green. Крістіна завоював Emmy за найкращу виставу Guest Actress у цьому епізоді.
Бруце Вілліс зірвав в епізоді серії безкоштовно.
Під час зйомок «9 Yards» Матвія Перрі зробила ставку своїм партнером Willis, що якщо картина завершує рейтинги в касовому офісі на перших вихідних, він буде грати в «Друзі» безкоштовно. Так Вілліс вже запросив до серії, заробив всі гроші на благодійність.
Зброя спочатку була роль без слів. Джеймс Михайло Тілер отримав це, тому що він може обробляти кавову машину. Він працював в кафе, коли він почав діяти в серії, і продовжував працювати за перші чотири сезони.
У квартирі Моніка дуже працювала холодильник. Наповнилося водою і напоями на екіпаж і лити.
По суті, статуя білої собаки Джойя належала Дженніферу Аністону. Подруга дав їй цю скульптуру як талісман.
Два альбоми саундтрека були випущені для серії, як після його завершення: Друзі, The One with All Party Music EP (2004) і Друзі: The Ultimate Soundtrack (2005).
р.
Під час першого сезону кожен актор отримав $ 22,500 за епізод. По закінченню серії вони зробили мільйон.
Останній епізод дивився більш ніж 52 мільйонів глядачів, і він став четвертим найдивовижніший фінальний епізод історії американського серіалу.