116-річний перуанський жінка розкриває її довготаєм

Першотравнева жінка стверджує, що найстаріша людина в світі і навіть має посвідчення особи, щоб довести її. Жінки сказали, що вона була 116 років.
Філомена Тайпе Мендоза, яка вважає, що молоко і козяче м'ясо забезпечило її довгою життям, стверджує, що вона була 116 років і проживала важко життя в Анді, які були втілені як юнака і залишалися окремо з дев'яти маленьких дітей. Жінка ніколи не залишила своє крихітне село і її секрет було тільки після того, як вона пішла, щоб підібрати новий тип пенсійної картки.

Міністерство праці Перуанський видав посвідчення особи, яка народилася 20 грудня 1897 року. Якщо правда, Філомена є два і півроку старше японської жінки, яка в даний час займає світовий рекорд для довголіття.

Місао Оква, який народився 5 березня 1898 року, наразі є найстарішою особою у світі, відповідно до Книги рекордів і даних провінції Каліфорнія Геронтологічне дослідження. У останню організацію, зокрема, дуже сумнівайтеся вариті даних Мендози. Тепер група вивчає її справу докладно, як за останні роки так багато людей ковані дані, які прагнуть стати власником титулу найстарішого мешканця Землі. Імовірно, що члени організації візьмуть участь у контакті з першокласною жінкою та проводити серію тестів, щоб побачити, чи дійсно найстаріша людина у світі.

Група дослідників каліфорнійської геронтології налічує 40 кореспондентів, які відстежують центарів у всьому світі. Директор організації – доктор Стівен Колес, який спеціалізується на автопсії людей, які загиближилися протягом 110 років.

Мендоза, що мешкає в бідному селі на віддаленій Huancavelicaskaya oblast, був фотографований в цьому тижні, який отримав в рамках програми допомоги пенсіонерам, які проживають в екстремальній бідності.

Вона сказала: Я не з останнього століття, але з іншого. Я дуже старий. Моя секрет до довголіття – природне харчування. Я завжди їсти картоплю, квасолею, козячим сиром, а також відвертим молоком овець. Все, що я вирощував в саду. Я ніколи не споживав консерви або м'які напої.

Вона також сказала, що вона мала дуже складне життя. У той час як і раніше молодий, він був вдоволений і мав дев'ять залежних дітей. Важко вирощувати їх. Тим не менш, три з них ще живі.

Джерело: fedpost.ru/lydi/45238-116-letnyaya-peruanka-podelilas-sekretom-svoego-dolgoletiya.html