579
Людина перетворює себе в живу ляльку
Все почалося з однієї операції носа десять років тому. Бразильсько-народжені Родріго ельфи, які живуть в Великобританії, вирішили скористатися спадщиною, щоб змінити одне, що він завжди капелюхував про себе. Сьогодні нічого не залишилося від колишнього Бразильського хлопця!
Зараз 30-річний Пиріго Половинки витрачали понад $ 150 000 на 12 пластичних операцій і багато косметичних процедур. Він стверджує, що він не може закінчити його пошук для ідеального обличчя і тіла, незважаючи на те, що майже відмова після останнього процедури.
«Я захопив спосіб, що я виглядав з носом, розкинувшись на обличчя», - сказав Родріго. Все почалося з хірургії носа, але я ще не був щасливим після того, щоб я повернувся на інший. Але я досі нещасливий. "
Родріго захоплює дружбу Барбі Кен - адже це іграшка виглядає як «доситьна людина». Особливо Родріго любить фігуру Кена, але він сам, alas, не може похвалитися м'язовим тілом. «Я спробував працювати, щоб отримати результати. Я пішов на кращий тренажерний зал в країні, я мав особисті тренери, але нічого не працював для мене. Так я віддаю швидкий розчин."
У січні Родріго постраждали небезпечні ускладнення після проведення процедури збільшення його біцепсів, трюфе і плечей з силіконом. Хімічна рідина, що витікає в тіло, і протягом декількох днів його руки були ковтати так багато, що він не міг навіть мити або піднімати нічого. В одній точці лікарі сказали йому одну руку, може мати ампутацію. Якщо інфекція, викликана рідиною, яка досягла свого серця, він загинув. Родріго був небезпечний близько до смерті, але непристойно лікарі вдалося допомогти йому.
В цілому, Rodrigo піддається 20 косметичних процедур і операцій, в тому числі пластики носа, ліпосакція, грудні імпланти, ін'єкції ботокса і різні наповнювачі. Лікар діагностував його з дисморфією, нездоровою обсесією з його зовнішнім виглядом. Люди з дисморфією постійно порівнюють їх зовнішній вигляд іншим людям, витрачають багато часу перед дзеркалом, або не уникаючи дзеркал. Вони можуть мати пластичну операцію, але навряд чи це полегшить їх страждання.
Джерело: www.kasjauns.lv/en/novosti/152578/muzhchina-prevratil-sebja-v-zhivuju-kuklu