На очах мандрівника: Buenos Aires

Buenos Aires є гарним. І все ще має старі автомобілі, і в місцях вона нагадує Гавану.

Починався робити пішохідні зони, оздоблювальні дороги з стовпами і красиво викласти плитку, як і в Мадриді.

Велосипеди та підземні сміття, але не Роттердам?

У Буенос-Айресі ви можете знайти гарне вуличне мистецтво, як і в Лондоні.

Люди тут плаття смачно і плаття своїх собак, майже як в Парижі.

Шукайте, що хороший паркан, який використовується для захисту дерева! Так само, як Вашингтон.

На очах мандрівника: Buenos Aires р.

І тут знаходиться красива вулиця шади, тому не Одеса?

Звісно, Buenos Aires має свою неповторну обличчя. Давайте подивимося, як люди живуть тут. клімат дозволяє найбідніше спати на вулиці, на матраці практично цілий рік.

Сім'я бідних будиночок з коробок під перевалами і на відходи. Вони загороджують свою територію, мають домашні тварини, в цілому, живуть повноцінне життя. Поліція не доторкнутися до них.

Наступний рівень, люди будують власний будинок з автобуса. Що таке краса.

187652

Трохи прогулянку по сливах, тут їх називають "віч"

Не вдалося бачити їх повністю. На підходах до слюсарів неспокійного мандрівника місцевими Я ходжу так з камерою Nycon D4es навколо шиї, в руках Iphonchik, в рюкзаку Macbook, і величезні, жахливі очі аргентинців дивляться на мене з усіх сторін. «Стоп! Не зайдіть! Автомобілі на зупинці вулиці, люди практично сильно блокують дорогу. Я відчуваю, що я ходию в вулкан. Випадково блукаючи в слюсар в Буенос-Айресі практично неможливо.

Існує думка про те, що неможливо вийти з пороїв з камерою.

Все самодостатньо. Іноді чоловік побудує себе незаконною обшивкою, а потім продає дах свого шеда іншому загарбника. Ось як з'являються багатоповерхові сливи.

Дуже хороший.

На вуличному житті кип'ятять, за зовнішнім виглядом всі і гідні люди. Я не розумію, що тут, і чому вони повинні зробити мене і взяти камеру? Я завжди думаю, що люди.

На очах мандрівника: Buenos Aires Габаритний зображення

Зберігати всі за бруски, товари випускають через вікно.

Давайте рухаємось в центрі міста.

Буенос-Айрес (Benos Aires) розташований в самому серці Європи. Деякі місця не гірше Парижа, Мадрида або Лісабона.

Це диво.

На очах мандрівника: Buenos Aires , Україна

Майже всі споруди дуже хороші умови, хоча багато покинули.

У Буенос-Айресі головний бізнес ділиться серед діаспор. Наприклад, росіяни тут займаються різанням і пошиттям, ремонтом одягу, зберіганням ательє. Японський контроль сухого очищення. Китайські супермаркети в місті. Вони навіть називають "Китай" людьми. Так ви можете сказати, "Я збираюся до Китаю". Болівії – це овочеві руїни. Вірмени та євреї – ювелірні вироби та нерухомість, євреї ще займаються продажем тканин.

4 травня в кінці свята всі закриті.

Розкішні інтер'єри будинку плоди глобалізації. Велика склянка латте в Starbucks Buenos Aires коштує всього $3!

Хороші інтер'єри

У загальному центрі міста виявився дивно приємне місце для прогулянки.

На жаль, через святкові дні все було закрито, і не було людей на вулицях.

Палац Президента, біля зелених туалетів. Так само, як і на Червоній площі, ми все одно маємо пластикові будівлі кабіни замість нормальних громадських туалетів.

145164

Я знаю, що президент Аргентини прочитав свій блог. Так, дорогі Крістіна Єлизавет Фернанде де Кірчнер, унітаз під вікнами не очищаються, будь ласка, очищайте.

Перебудували і зробили там елітний житло, ресторани і магазини.

Це місцева розкішна квартира. Вона сказала, що більшість квартир тут купуються Колумбії з метою інвестування, тому майже ніхто не живе в цих будинках.

Одна з найширших вулиць світу. 110 кв.м.

Навіть по всій широкій вулиці, не обійтися, тільки zebras. У Буенос-Айресі є горді люди, які не можуть бути підземелля. У центрі нормального міста не повинно бути підземних і надземних проходів.

У Буенос-Айресі на замовлення пофарбувати всі споруди. Ніщо є святим.

Перші напади сучасних митців покинули будівлі.

3610Р. 4200Р.

Є багато.

Коли немає чистого будинку, напишіть на тротуарні. Наприклад, є дзвінки для легалізації аборту. Аборція є незаконною в Аргентина.

З якістю тротуалів в Buenos Aires проблеми і місця його нагадує Tver. Десь просто зламану плитку, а десь падають решітки і лежать дерев'яні мости. Не в слюмі, це право перед З’їздом.

Типове фарбування. Точно, Твер або Сиктивкар.

179497

По суті, було 4 дні відпочинку, і навіть дженти не працюють на святах, свято Аргентину святий. Давайте подивимося, як на будні дні.

У той же час це схоже.

А.

У Буенос-Айресі є багато хороших кафе і ресторанів. У кафе можна взяти пляшку аргентинського вина на 5-10 доларів. Де ще це можливо? На відміну від Чиліанів, Аргентини пити вино без проблем.

У той же час, знаряддя рекламодавців. Це Торттоні, і всі підручники рекламують його. Я ніколи не їду до місця, як це, тому що 99% від нього є ситом. Аварія. Я ходив по вулиці, я бачив лінію. Уважаю, якщо лінія означалася добре місце. Виявилося, що використання швидкого харчування з позовом. Більша марка важко знайти. Якщо на погану каву пройшов чемпіонат, то це кафе. В цілому, обходячи його - дайте швидкісну їжу за цінами ресторану, і навіть в свою чергу.

Захищаючи Вулиця продає сувеніри

Місцеве вуличне мистецтво

Є деякі хороші.

Тренінги

Перед з'їздом на майданчику. Хочу побудувати великий майданчик на Червоній площі.

Увечері погода була покращена.

Повідомляти про Buenos Aires Я допоміг Маша, який прийшов тут з Москви багато років тому і організували PAM Travel Agency. Маша каже, що краще в Buenos Aires може організувати індивідуальну подорож. Так я вирішив перевірити це -- Я думав, що це було завдання, - щоб отримати мене, щоб повідомити про життя людей похилого віку, щоб там було було медичні дилери, простанови, шайби і зйомки з міліцією. Давайте подивимося, що відбувається ; Очікуйте результати в наступних стовпчиках.

Джерело: zyalt.livejournal.com