У мене є подруга. У житті є: «Зроби це красиво!» Вона заміжала поганий студент, який не тривіально. Однак, висококваліфікований батько студента, який знає, де потрібно і хто потребує, дав йому таку кар'єру пендель, яка вже три роки після закінчення власних заощаджень і смішний кредитор чотириста тисячі купили трикімнатну квартиру в елітному будинку. Вони розлучаються через кілька років.
Чоловік ззаду все: салони краси та спа-салони, бутики та дизайнерське взуття, звільнення від роботи, тому що «Я буду там працювати для пені!», небажання мати дітей до 40 (наприклад, S. D. Parker від «Sex і the City»), приготування без солі в пароварі («Погляд як красиво і корисно!».
Він навіть мав сюрприз для свого торкретного дня народження: його любляча дружина, під час перебування ювілею на роботі, кинувся всі меблі з офісу (в тому числі хороший стіл з різними ярусами у вигляді бізнес-папірів), і обмінявся комп'ютером в спеціальному магазині для «нікального ноутбука» для невеликого заряду. Коли чоловік бачив в офісі два ротангові стільці і крихітний журнальний столик, оточений тропічною зеленню ...
Папіри були знайдені в папери. За три тисячі затриманих сміху взяли на День народження хлопчика на полігон. Табличка вже виїжджала, але з шухлядних ящиків, а через півгодини пошуку було зібрано більшість злегка змащених і похилих документів. У комп'ютерному магазині досвідчені продавці не торкнулися отриманого комп'ютера і за помірний бонус кинув щасливий хлопець всю інформацію на двох флеш-накопичувачах, які він подрібнився в отвір і переніс додому, зберігаючи обидва руки. Поганий поганий, знайдений в самому відокремленому і темному шафі будинку замість тампонів, дощовика, крутий пінінг, дуже зібраний набір передач, походовий рюкзак і дволітровий термос ... білі гумові черевики від відомого дизайнера, елегантні бамбук рибальські стрижні і плетені кошик з набором пікнічних страв.
--img2---