Собака врятувала власника за вартістю власного життя

Steve Mason є найбільш незвичайним собакою я коли-небудь зустрівся і мій найкращий друг в останні 16 років. Це історія того, як він загинув збереження мого життя. й

р.

«Стой Мейсон, просто Мейсон друзям, був местиозом хуського, лабрадора і роттивера, з неймовірно пухнастими вушками і такими плямами на обличчі, що він завжди здавалося носити окуляри Гаррі Поттера.» Я вибрав його серед інших цуценят, тому що в той час як кожен був вичавлений і граючи, він був єдиним, хто припинився пахнути квіткою.

"Ми пішли так багато пригод разом і досягли вершини так багато гір, які я не пам'ятаю все. Він завжди знав, як затягнути вуха в особливий спосіб, щоб зробити мене прогулятися швидше на наступному хребті і занурити мене на найскладнішу частину. й

«Масон був реальним прихильником мого брата, коли він пройшов через складні роки. І якщо я не міг, Масон завжди там для нього. Вони люблять один одного дуже багато. Неважливо, як довго він взяв, щоб побачити його брата, Масон готовий стрибати в руки, як цуценя.

3610Р. 4200Р.

Будь-який, хто знав Мейсон, може протестувати, що він був великим собакою і, можливо, навіть найкраща людина, яка коли-небудь зустрілася.

Габаритний зображення

«В останні два роки він почав вік. Його слухання і бачення поступово ослаблені, разом з почуттям запаху. й

Побачимо, що він буде страждати від віку і страждати, і ми повинні поставити його до сну. Я не можу думати про це, і я не впевнений, що я можу зробити це навіть з компасіону для нього, після того, як всі ці роки любові. Він був настільки особливим для мене. й

р.

Але він уроджено продовжував боротися, уповільнившись, ніж раніше, але пішов вперед і не приділяв увагу старій людині.

Ця зима я спробував провести стільки часу з ним, як я міг, тому що я був впевнений, що наші дні разом приїхали до кінця. 5 березня у місті Сент-Месон та 3 інших молодших собак та займав короткий тур нашого майна.

Ми були близько 2 кілометри від будинку, коли я помітив щось, що за нами близько 500 метрів. Я не бачив вовка в нашій долині близько 25 років. Вовки, як правило, боїться і не виходять назустріч людям, особливо коли вони з собаками. Я перевернув додому, щоб дати вовк йти, і навіть забути про це. й

Після кількох хвилин, найменша собака дала голос і я повернулася і побачила вовк стоячи тільки кам'яний відкинути. Він був величезним, його збирачі повинні були високе, ніж мій стегна. Вовк виглядав ляка, але концентрований, і очевидно, він був голодним. Ми були в проблемах. Вовк атакував нас. На наступні 20 хвилин ми спробували боротися з ним. Я б'ю його з моїми лижними полонями і собаками спробували закусити його, уникаючи своїх страшних зубів. Він був трохи слабким, але він міг боротися. Він дав йому силу подолати страх. Масон і я закінчив боротьбу з боком. Вовк тримав мене в очах, але це було зрозуміло, що він атакував собак першим. Він, нарешті, захоплений меншою собакою. Потім Масон прокинув себе на вовці. Вдово, мій сірий чоловік був більший, ніж я коли-небудь пам'ятав його до. Він відштовхував вовк від цуценя, але вовк захоплений Мейсон горлом. Все закінчилося в матерії секунд. Я ніколи не кричу. Кожна клітинка всередині мене крила і попросила мене, щоб вбити вовк, вислухати очі, відчистити його горло. Але він загинув мене і інші 3 собаки, які повинні бути відхилені. Не пізно. Масон помер і голодний вовк почав з'їсти його перед очима.

р.

"Я знаю, що нічого не можу зробити, але незважаючи на це, я не можу втекти думки, що я не робив все, щоб врятувати його. Більшість собак загиблого віку, повільно і болісно. Масон залишив цей світ швидко, як блискавка, збереження життя і життя молодих собак. Він був мій цуценя, мій брат, і він помер, як він жив: мій герой! Я люблю тебе, почуйте тебе? Добрий день! Про нас

Джерело: www.dogtales.ru