Де імпортуються шини B / U?

Нерідко є офіси, які продають використані шини для автомобілів. Я навіть подивився на них пару разів. Тексти приходять, листки заклеюються під в'їзд.

Він написаний: носити 10-15%, шини відомих брендів з Японії або Європи за ціною двічі нижче, ніж і т.д. і блабла. Я наївна людина, яка не знає, куди приходять ці шини. Давайте скажемо, що Японська Ліао Шин купив себе на шині Bridgestone Blizak Revo Ji пропустив 2 місяці, а потім купив Dunlop Premium Зв'язатися два місяці, пізніше кинув його знову? Де логіка? Фак? Вони не стираються, і вони можуть розраховувати. Чому змінюється шина з мінімальним носієм?

А наші крупи і родичі збирають ці шини і привозять їх тут? Після того, як ціна дійсно двічі дешевше, ніж нова шина, і носити мінімально.

Це величезний бізнес і майже кожен місто в Росії має тисячі складів (або навіть кілька) використовуються шини з Японії або Європи. Тобто, ми можемо сказати, що вони встановили стабільні поставки і бруски, враховуючи зберігання і транспортування персоналу, це одна перевага хрін. Наскільки це зробити? І найголовніше, де? Я буду раді почути. Я не можу вірити сайти продавців.

р.