У мережі спійманий предісторичний goblin

У мережі рибалок висаджують предісторичну 5,5-метрову гоблі.

Риболовля рибалок в Мексиканській затоці випадково половила в своїх сітках передісторичний гомілковий акула, який є рідкісним з усіх акулів коли-небудь бачив людиною.

Джерело.

р.

Довжина акула спіймана біля Key West, Florida, досяг 5,5 метрів. Рідкі рибки мають рожевий колір і довгий туман, що приховує гострі зуби передатора. Цей акум спійманий в бухті другий раз.

Гоблінові акули, або, як вони також називають, домашні акули, живуть в глибоких водах Японії і плавати в бухті надзвичайно рідко. Ця акула була остання спіймана 10 років тому.

Спіймана 10 років тому aark made a splash. Дослідження були надзвичайно щасливими з можливістю його вивчення, а за результатами їх дослідження було написано понад одну наукову статтю.

екіпаж рибного судна, який зумів зловити акула в цей час, знизивши сітку на глибину понад 600 метрів. У креветці вони щодня ловили.

Акула, іноді називають «живим викопом», вимірювалася рибалок на палубі. Як вони пояснили, що вони були дуже рубені з зубів.

"Я не знаю, що це було, - сказав fisherman Carl Moore.

Замість того, щоб залишити акула, Мур взяв на себе швидкий фото риби з мобільного телефону, а потім випустили його назад в воду. Риболовецька продемонструвала картину риби до свого онука, який захочився з відкриттям.

Додано до [mergetime]1399353178[/mergetime]
"Мій 3-річній онуки любить акули так багато, що я збираю їх кожен раз, коли вони приходять через нас онлайн, - сказав чоловік.

Вчені знають так багато про цю рибу, що вони не можуть навіть розповісти, як довго вона живе або скільки вона росте. Тим не менш, дослідники знають, що глибока підводна вода, червоний колір робить його практично невидимимимим для предків і прей.

Вчені також вважають, що довгий час від цієї риби обладнаний електричними датчиками, щоб вона могла знайти попередньо навіть коли вона не може бачити або чути на великих глибинах.