Подорож у підводному гігантському проекті 941 ТК-17 "Архангельськ".
Всередині для підводного човна абсолютний максимальний комфорт. Це не було і не буде справа. Звісно, для більшості комфорту на рівні вагона, для босів - СВ, але в інших проектах зазвичай спати на черепахахахахах і нічого. Всередині є так багато місця, що крім офіційних місць, було легко знайти двадцять неофіційних частин з кожного боку, а не видимих до органів влади.
Літній фото для оцінки розміру підводного гіганта. Я перед човном :
RIA Novosti, цитуючи джерело в оборонній промисловості, оголосив інформацію про майбутній знецінення старих підводних човнів. За даними неназвиного представника оборонної галузі, до кінця 2013 року з ВМС виключатимуть два стратегічні підводні човни, які вже включені в резерв. Це буде Проект 941 Акула підводних човнів. Субмарини ТК-17 Архангельськ та ТК-20 Северсталь плануються виписувати, а потім відхиляти. За 2018 рік обидві підводні човни перестануть існувати. Таким чином, з шести вбудованих підводних човнів цього типу, тільки один залишиться в сервісі - ТК-208 "Дмитра Донського".
Автору буде 25 фотографій і коментарів.
1,1 км З правою є Северсталь.
2.Всередині входу АК "Архангельськ"
3. У Всередині загибель АК "Архангельськ"
4. У Всередині загибель АК "Архангельськ"
5. Умань Сонце зіпсувало постріл. Я спробував малювати кольори, але не вдалося.
6. Жнівень У зв’язку з закупівлею Сєвєстальського агрокомплексу я отримав до Архангельського сільськогосподарського комплексу.
7. Про нас На цьому сході.
8. Северсталь і Архангельськ
9. Навігація
10.
11. Ігрові автомати в зоні відпочинку та відпочинку підводного човна.
12. Послуги та технічні приміщення не можуть бути розміщені в Інтернеті, тому я фотографував тільки рекреаційні номери.
Решта і зона відпочинку, що складається з басейну, сауни, солярії, ігрових автоматів і спортивного залу.
р.
13.00 р. Всередині човна є рекреаційний салон, спортивний зал, басейн 4х2 метрів і глибина 2 метрів, який наповнений свіжою і безкартонною водою, яка може бути нагрітою, солярієм, сауною, обшивкою дубовими дошками, «вітаючим кутом». Приватний персонал розміщується в невеликих кубках, штатах команди - в дво- і чотиримісних салонах з кондиціонером, вимитами і телевізорами. Є два каюти: перший для офіцерів, другий для посередників і моряків. У моряків називають підводні човни цього проекту, плаваючі "Гільтон".
басейн.
Габаритний зображення
14.
15.00 р. Сауна.
16.00 р. На човні було побудовано не тільки через розмір ракет, але і для забезпечення виживання. Вибух в торпедо бухті, порівняний з тим, що відсмоктувати Курськ, не тільки не буде його засмаги, але, швидше за все, не буде навіть прийняти свій курс.
тренажерний зал.
17.00 р. Шапки 941 проектів часто відносяться до них як «водні локомотиви». Це приплив. У скільки руки катер був практично ідеальним зброєю, здатним розмежувати всі основні міста США в одному волей.
Решта і зона відпочинку.
Р
18 років Решта і зона відпочинку.
, Україна
19.Реакція та зона відпочинку.
20. Решта і зона відпочинку.
р.
21. Камінна компанія.
22. Авторизація
23. Від сторінки автора зимові фото та коментарі.
Їхній стан більш правильно називається «зовнішня зима». «Акхангельськ» з 2002 року і «Северсталь» з 2004 року.
Це сумно, що вони стоять свічкою і є плани розпоряджатися ними. Це життєздатність, що не існує способу збереження одного з них як музей. Це, а також ремонт і модернізація, коштує багато грошей, можливо, ще більше, ніж будівництво двох нових підводних човнів. Не експерт, тому я не скажу. Я на боці вибухових витрат, тому якщо є можливість побудувати два хороші підводні човни, то дайте їм побудувати їх. Але «добрість» повинна бути в усьому, не так як тепер з борами без зброї.
24. Останні фотографії Я не зустрілася з фотографіями.
р.