У нашому житті є «інфінітні предмети».
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
10 зображень.
Ручка - балка.
У школі або коледжі я виїхав з ручок, але тепер, я його використовувати щодня, я завжди хочу, у мене є багато з них, але в потрібний момент це не під рукою, а ручка я здійснила з мене в моєму сумці. Я не пам'ятаю, досить хтось поставить ноги, або я втратив себе.
2. застібка.
Гори в країні, і в коробці з інструментом, різних видів і костюмів. Але якщо мені потрібно підвісити торжества, я піду до будівлі, і я буду купити пакет нових, адже я не можу знайти потрібний розмір. І так, решта упаковки піде на решту своїх колег.
196984
3. Легкий.
Я не курю. Я купую запальнички, щоб зробити пікнік вогонь, запалити свічки в домашніх умовах і завжди мати вогонь під рукою. Але я ніколи не відірвав від запальників. Я побачила їх порожнім, коли мені потрібні, але якось мій запальник завжди втратив бути новими, або майже новими.
4. Шини.
Кожен 2-3 сезони Я чую від моєї шини - "навіть, половину сезону можна приїхати, але краще міняти" або "2 колеса для сезону підуть, а другий можна викинути." Я пішов і купив 4 нові шини, хоча старі ще мали ресурс.
6. Компоненти ПК і невелика побутова техніка.
Зміна графіки карти, старий, все ще працює, я завжди кладаю в довгий ящик (і що робити, якщо). Те ж саме відбувається з різними дротами, мультикокерами та іншими ярусами. Всі способи очищення генів в 10 років.
ВД-шок.
Скільки було втрачено в багажнику VD-hee?
Завжди там, купили з часу до часу, але я не пам'ятаю один раз, що я буду з розпилення.
Картки знижок.
Половина ящика карток. Я використовував більшість з них 6 років тому. Деякі з них, ймовірно, з часу. Але вони все ще зберігають. І коли я в магазині, я знаю, що маю свій дисконтну картку, але не з мене.
Мед.
У моєму домі це мед. Хтось щось ще. Але у мене є трилітрова баночка. Це три роки. Коли я хворий, я додаю його до мого чаю. А потім викинемо підлогу банки і купимо новий.
Дезодоранти (головно ролики або гелі) та інші засоби особистої гігієни (наприклад, стоматологічні гелі, банні солі та інші бульбіти)
Я не маю часу, щоб використовувати його, поки я купую новий. І зберігаю його на пральній машині у ванній кімнаті.
І останнє, Банка з зміною. Пенні, 10 копеків і 50... Нещодавно обмінявся ними в банку, і отримала близько 7000 рублів від цього, яку я приправила на атракціони і гарячі напої. Це був великий день. Щоб повторити задоволення, потрібно зберегти ще 5 років.
Все, що я отримав. Додати наші