Баварські моторні установки

Більше 53 мільйонів транспортних засобів, які подорожують на німецьких дорогах за 2014 рік. Згідно з статистикою, кожен другий мешканець Німеччини володіє власним автомобілем (російською мовою щотижня?). Третя з них - жінки. Протягом багатьох років привабливість автобрендів в плані кількості зберігає «автомобільний автомобіль» Volkswagen; далі Адамом Opel, що належить Генеральним Моторам; третє місце - Mercedes від Daimler; потім Північноамериканські Ford і Баварські моторні заводи - BMW.
41 фото звідси.

87107.

2,2 км The BMW знаходиться в Мюнхені біля Олімпійського парку.

3. У До речі, для тих, хто не знає, аббревіатура BMW (Ukrainian pronunciation “bi-em-dub-yu”) – це не ініціали засновників, а аббревіатура німецького імені компанії Bayerische Motoren Werke AG, перекладеного російською мовою “Bavarian Motor Plants”.

р.

4. У Перегляд BMW AG з Олімпійської вежі. Ліворуч: BMW Світовий комплекс. Музей розташований в будівлі з зображенням логотипу бренду.

5. Умань Коротко про світ BMW (німецький BMW Welt). Це гігантський двоповерховий шоурум, де ви можете познайомитися з новими продуктами, сидіти, дотик, вивчити кращі моделі автомобілебудування.

289939

6. Жнівень Вхід вільний.

7. Про нас

8. У Міні бренд також належить BMW.

52397,000

9. Навігація BMW i8 - це електричний спортивний автомобіль майбутнього.

10.

11. Відділ Мотоциклів. До речі, багато мотоциклів Wehrmacht в останньому столітті були BMW.

12. Я не зосереджусь на історії компанії. Я скажу, що компанія була заснована в 1916 році, тобто в два роки вона буде відсвяткувати серйозну річницю.

13.00 р. У експозиції музею відсутні чіткі структуровані історичні лінії, різні зали мають різні теми. Від ретро до суперкарів, від мотоциклів і двигунів до концептів і дизайну.

14. Нерідко в інтернеті я зустрів фото стіни з іконками моделей і модифікацій. Тепер я зробив це себе.

15.00 р. Ми йдемо на різні рівні.

72172.

16. Мультиплікація BMW 3/15 пізніх смертей - ранні груди.

3065737 зображень

17. Передкурс Епісоду 3.

18. Перша генерація 3 серії.

19. BMW 700 ранніх шістдесять минулого століття.

р.

20.

21. Двигуни.

22.

23. BMW 328 Концепція Hommage.

24.

25.

Габаритний зображення

26. І8 (БМВ Концепція бачення Еффіктивна динаміка)

27. Інші

28.

доб.

29.

30.

31.

32.

3610Р. 4200Р.

33.

Р

34.

35. Кілька атмосферних мотивів.

36.00 Р

37. The 1955 BMW Isetta.

38.

р.

39.00 р. У музеї також є тимчасові виставки. Цього разу BMW відвідав Rolls-Royce.

40. У цьому випуску Rolls-Royce Phantom IV 1954 проходить під час урочистостей британської королівської родини

р.

41.