Я не можу отримати мотоцикл...

Я був на роботі сьогодні... Трохи дивний...
У мене було ремонт невеликого автобуса трохи.

Ось 4 фотографії.

Так я сидю в ньому, ввімкніть ключ ... і в відповідь, нічого. Вид заблокованого.
Сидіння, шукаючи "секретні кнопки" і замки. Коротко, приступ...
«Дів ти п'є останні ночі? « » » » » » » » » » » » » » »
Я думав, що він був жартом. Хлопець вивів одноразову пластикову трубку з кишені, вставивши її в якусь мандулу і почав водити... Ударований за хвилину ... пристрій спочатку вичавлений короткий ... потім один довго ...
Colleague коментує, приїжджайте зараз.
Почати...
Дихальзер підключений до автомобіля ... Наліво водія на двері.

В короткий час деякі автобуси тут вже встановили імобілізатор дихання. Перед початком удару двигуна ... якщо засобі – початок. І ви можете джемувати і перемочити протягом 30 хвилин. Після закінчення цього щита потрібно поводити на новий ...
Я просто не знаю, що це означає? Що робити, якщо ми просто вийшли і п'яніли? Тоді, як, отримайте спати... ви не йдете в будь-яку точку.
І так ви можете попросити пасербі для удару і ви можете піти.
Або ви можете дрочити перший ... Почати А потім залийте горілку в себе і головний двигун не вариться.

Звичайно, ви можете, ймовірно, обдурити, але він блокує двигун на рівні програмного забезпечення, ніхто не розбиває ланцюги - тільки шина CAN. Так просто витягніть його не працює.
English, Українська, Français...
пс
Все - - -- вид звіту готової.
Можна кинути помідори.

пс
Я думав,
В цілому - все те ж, ми повинні інтегрувати таку косу в дорогих кроках автомобілів - Милосерці, лексуси, поміщики, Бентлі і так далі ...
Для багатьох любителів і тих, хто здатний купити ці автомобілі, ебать закони, і часто вони самі закони і ніхто не доторкнутися до них.
Як мінімум є гонна бути деякими гальмами, huh?