Сервер, катування.

Доброго ранку, дорогі японські! Я хочу поділитися з вами новиною, що зробив мій ранок!
З.С. Не мій сюжет.

Вечора, вечора, вечора, поліцейський знецілення приніс два затриманих до обов'язкової частини міста Н - важко збити чоловіка 35 років і юнака 19 років досить крихкого будівництва.

Про це заявив, що він нещодавно був випущений з тюрми і був їздом додому, потім плутався в свідчення. Молодий чоловік був більш послідовним. Він сказав, що він працює в якості інженера-провайдера в хостингу M, розташований в двоповерховій будівлі в житловому районі.

Молодий людина, в той час як на миті, приблизно 23:40 отримав повідомлення від системи моніторингу про падіння посилання одного з серверів в дата-центрі, зійшов до підвалу (де сервери фізично розташовані), щоб встановити причину інциденту і знайдені в підвалі зовнішній перекопування в шафу з запасними частинами.

Овердер відмовився залишити приміщення, почав вести агресивно і загрожувати викруткою. У розвідувальній боротьбі молодий чоловік розчарував ворога, кинувши пакет з болтами тіла на обличчі (підтверджений великою кількістю їх в кишенях і складками одягу обох учасників), потім збивати з кришками з сервера (підтверджений відтінком рубаної природи травматизму жертви), пов'язаними з пластиковими стяжкими і намагалися доставити до поліцейського вокзалу, на шляху до якого він зустрівся з патрульною заготовкою.

На даний момент обставини того, що відбулося уточнення.

Ні, ви можете уявити: худий студент поб'ється до смерті здоровий сечовипускання в татуях з кришками з сервера.
У ній буде 3 фотографії для ілюстрації «інструменти катування» =
Не пропустіть
Прийняти тут основну зброю =)

ворог був відвертий цим.

і стяжки =

З.Ю.2 Я розміщую фотографії, бо, можливо, не всі знають поле ІТ =