508
Доброго дня.
У Сполучених Штатах нещодавно захопив сильний торнадо, який заявив багато життя. У Вилонії, Аркансасі, де Джеффрі Мисливець, студент Університету Центрального Арканса, був прихований у ванній кімнаті його будинку. Він не знав, щоб вижити цю бурю. В будинку, де Джеффрі був прихований, він знав, що це було останні хвилини свого життя і він вирішив написати останній лист матері.
Джеффрі був 20 миль після того, як він переглянув її
8 зображень.
8931086
Вона сказала своє перше повідомлення з текстом: "Мама, я так рубаю." ?
"Мама-Мама ..."
"Я приходжу прямо на мене."
Джеффрі знала торнадо, головивши прямо на нього, і це були останні повідомлення, які він відправив.
Його мати, Регіна, написав йому, що вона любила його. Це були останні слова, призначені для свого сина, яким вона ніколи не була означена знову.
Вона тримала просити його, чи ти океї? Чи є ти? Я знаю, що з вами йде?
Джеффрі ховався в будинку з батьком і мачуха. Їх сусід Лиман Ваткінс, після того, як торнадо, вийшов з дому і знайшов Джеффрі лежачи на землі.
Він не вижив бурю, але він сказав прощав.
15 осіб загиблого в Аркансасі з rnadoes, включаючи Джеффрі. Торнадос загинув 37 осіб в вісім країнах. Це був найсильніший торнадо року.
р.
"Мама-Мама ..."
Джеффрі був 20 миль після того, як він переглянув її
8 зображень.
8931086
Вона сказала своє перше повідомлення з текстом: "Мама, я так рубаю." ?
"Мама-Мама ..."
"Я приходжу прямо на мене."
Джеффрі знала торнадо, головивши прямо на нього, і це були останні повідомлення, які він відправив.
Його мати, Регіна, написав йому, що вона любила його. Це були останні слова, призначені для свого сина, яким вона ніколи не була означена знову.
Вона тримала просити його, чи ти океї? Чи є ти? Я знаю, що з вами йде?
Джеффрі ховався в будинку з батьком і мачуха. Їх сусід Лиман Ваткінс, після того, як торнадо, вийшов з дому і знайшов Джеффрі лежачи на землі.
Він не вижив бурю, але він сказав прощав.
15 осіб загиблого в Аркансасі з rnadoes, включаючи Джеффрі. Торнадос загинув 37 осіб в вісім країнах. Це був найсильніший торнадо року.
р.
"Мама-Мама ..."