Путешествие Тур поции

Звіт про подорож до Туреччини.
Я планую писати звіт за днем. Перший пост не тільки в YAP, але і в житті. Я використовую для тексту максимум.

58 зображень.

Так нехай.

Додано до [mergetime]1399376825[/mergetime]
Навесні 2013 року виникла ідея проїжджати по Лікійському причіпі, який знаходиться на півдні Туреччини. Почати збір інформації та читання звітів. Я не хочу забронювати комерційну екскурсію, але йти з моєю компанією і не кріпитися до будь-якого.
Випущено на дати 7-23 жовтня. Знайдіть дешеві авіаквитки та зберіть компанію. Низькокоштовні квитки компанії знаходяться в неприємностях. Для економії грошей квитки були придбані не до Анталії, а до Стамбулу. Похід перетворився в подорож з візитом до Стамбула і Каппадокії. Початок осені.
Проведення тренінгу було добре. Тут було 5 людей, і це було добре. Я не буду описувати всі труднощі збору, це займе багато часу і листів. Жовтень тут. Зібрано необхідні товари, зібрані аптечки та рюкзаки. Квитки були придбані в різних компаніях, на рейс Сімферополь – Стамбул, два Київ – Стамбул, і одна Москва – Анталія. Таке дивне підприємство. Я в цьому соусі з Сімферополя. Три з нас ніколи не були за кордоном.

День.
7. Відправлення. Аеропорт Сімферополь - Sabiha Gokcen.
У Стамбулі привітали нас з гарною погодою.
Валюта. Є обмінні офіси в будівлі аеропорту, щоб змінити гроші. Приблизний курс в той час був 1 рік 4 Турецька ліраса.
Ціни і ціни на прикус аеропорту. Ми купили закуску і вирішили прогулятися по сусідству.

Політ Київ-Стамбул прибув увечері. Прогулянка по сусідству кладуть на газон для відпочинку.

Натюрморт

Увечері прибули ще дві гірські мандрівників.

757440 р.

Розпочалася подорож. У Туреччині немає звичних автобусних станцій. Залізнична станція турецького автобуса або їх OTOGAR - це будівля, в якій є офіси перевізників у великих числах. Вибір якого перевізника є великою проблемою

й З аеропорту до станції метро Кадикьой. Міжміські автобуси працюють переважно вночі, що дуже зручно, тому що на добу на дорозі не загубиться. Купити квитки і йти. І наш шлях знаходиться в місті Невсегір.

Ми познайомимося з п'ятою особою на нашому шляху.
Під час подорожі, на автобусі, steward розподіляє всі види поганих речей, чаю, кави, в'язкості (з ним) В автобусі зупиняються кожні 2 години, 10-15 хвилин. Автобусна зупинка виглядає як великий торговий центр. У ній можна пропустити кожну дрібницю, пити чай (це сакральне серед Турків) піти «в вітрі». Про куріння. Вони копають багато. Я розумію, що це тому, що вони не п'ють (релігії не дозволяють). Під час зупинок курка карамель!

Додано до [mergetime]1399377451[/mergetime]
День другий
Ми були на нашому шляху і нарешті...
Уранці стартували автобус. До тих пір, поки ми були чотири. Згідно з нашими підрахунками, в Nevsehir знаходиться 200 км. Підходить до нас і починає говорити в Туреччині. Ми знаємо, що він знімає сигарету. Після куріння він йде до кінця салону. Сидіння і куріння)
Після перерви з водієм щось доведено. Гірськолижний маршрут від "Турецький автомобіль" до сільської дороги) Всі види думок починають кріпитися в тому, що щось відбувається неправильно.) Після деякого часу ми приїжджаємо до дупу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але спогади про фото з Тирнет розповідають нам, що це не Невсегір і не навіть місто. Головний транспорт складається з невеликих тракторів Fiat і до ключів. У центрі селища знаходиться автобусна станція. Водій просить нас залишити кабіну. Ми виходимо і одночасно вимовляємо його з квитками, які написані в Багурманську-Невсегір. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення... Тексти пісень, а це означає: Він не розуміє англійську мову, ми Турецька.

Стоп-продає один одному, не добре. Водій не відкидає свої речі. Ситуація нагадує фільми, в яких американські студенти подорожують десь, а потім приходять ...
Після деякого часу від натовпу наголосників з'явилася дівчина, яка розуміє англійську!
Вона пояснила нам, що вона не є комасо, щоб приїхати на порожню автобус до такої дистанції, і ми переведемо на невеликий мікроавтобус (долмуш) і відправили в Невсегір. Трохи про опір, ми зрозуміли, що ми не мали опцій, ми погодилися. Перехід струганого вигляду з ковролінами «красива». Чотири хлопці з величезними рюкзаками якось потрапила в автомобіль і в дорогу. Коли ми досягали Невсегіра, ще один сюрприз чекав нас. Трансфер не йде в Отогар(((()) А ми чекаємо на нашу «п’яту»! Коли ми висадили в місто, водій зламаний.
Ми стояємось в центрі міста незнайомих, де не зрозуміло йти.

Додано до [mergetime]1399377744[/mergetime]
Але люди керували нас в правому напрямку і стрибали на проходженому автобусі «флі» в Отогар.

Отогар

Коли ми приїхали, ми зустрілися з нами У повному зусиллях змивають цей випадок з в'язкою, обмінюються враженнями і на шляху. Тепер ми повинні доїхати до міста Гереме. У будівлі отогару ми вчимо, що автобуси вирушають лише в вечірці або потрібно повернути в місто і взяти на нього мінібус. Після пиття місцевий карпа підійшов до нас і запропонував приїхати до Goreme "майже" за ціною автобуса. Ми домовилися. Водій таксі був дуже щасливий, тому що ми приїхали.

й У зламаній англійській мові він сказав, що є однією невеликою проблемою. П'ять з нас + 5 рюкзаків і автомобілів Hyundai Sid
Коли вони потрапили в поле, вони почали.

р.

Дорога була веселою.

Ми тут. Трохи фото:

злаки

дві

тример

Шукаємо, ми шукали житло. На Чорному Дні було кілька адрес.

Натюрморт

Шукаємо, ми шукали житло. На Чорному Дні було кілька адрес. Усе місто "віталь" складається з готелів, хостелів і пансіонів. Всі або майже всі готелі подаються в скелі. Один більш барвистий, ніж інші.

Прогулянка по потенційним місцям ночівлі, я зрозумів, що графік цін дуже великий)

р.

В кінці нічого не підходить нам) вирішили не поспішати (всі дні попереду) і пішли змінити гроші, щоб купити холодне пиво. У магазині я зустрівся з Турком.
Ми поговорили, і він запропонував зупинитися в другі свого готелю. Nose 10 U.S. Наш варіант)

1213629

Давайте подивимося.

Не наш

р.

що теж

«Освідомий Турк» заявив, що готель знаходиться в такому чудовому місці, з якого відкривається шикарний вид.

Натюрморт

до

Печера Коко. Ми спілкувалися з власником... обирали номер і оселилися.
Кількість була в 50 за п'ять. Гаряча вода, опалення (не холодно вночі), безкоштовний Wi-Fi, чай, кава теж. Це число в скелі. Він ще на пізній виїзд (тобто 1.5 днів)

Натюрморт

р.

Натюрморт

Натюрморт

Слабкий. Вони очищають себе і пішли, щоб вивчити навколишнє середовище, і є щось побачити.

Натюрморт

Натюрморт

Додано до [mergetime]1399380995[/mergetime]
Натюрморт

Натюрморт

БІЛЬШЕ

Натюрморт

Натюрморт

Натюрморт

Натюрморт

Натюрморт

Р

Натюрморт

більше

рідний

Після перегляду околиця ми пішли на каньйон і є сади яблук і винограду.

Натюрморт

краса

Натюрморт

15579816

Натюрморт

У каньйонах є багато овочевих садів або так званих бахчи, вони йдуть «стежки» вздовж дна. Для занурення води з грядок з боку витягують дренажні тунелі.

Додано до [mergetime]1399382208[/mergetime]
До 100-150 метрів Висота склепіння 3-4 м. На жаль, немає фото, тільки відео. Якщо я зацікавлений, я можу розмістити його в кінці.

Я забули вільні яблука.

солодкий і соковитий

П'ятидесятниці вийшли, і ми пішли ближче до дому, тільки від малярця (колів) молитва звучала (це здається так).

Ми пішли в магазин. До речі, на їжі є штам. І не просто там. На додаток до цукерок, злаків, води, нічого не страшно смачної ковбаси.

Фонтан готелю

Додано до [mergetime]1399383052[/mergetime]
Увечері вони покрили «звичайну» за приїзд і на зустріч. Сидіння вниз, пити... і... сплячі.

Кінець дня два. В той час як ви можете

Продовжити