502
Екологічна дія Роб Грінфілда
В середньому людина споживає близько 100 літрів води в день, і Роб провів рік на двох літрах.
Ідея експерименту прийшла під час тривалої їзди на велосипеді по Америці. Примусити себе слідувати купу правил - наприклад, збирати воду тільки з природних або державних джерел. Він також зберіг трек того, скільки води він був споживаний, тому він хотів показати, як мало людей дійсно потрібні.
Велопрокат займав 100 днів, але Роб вирішив продовжити експеримент. Як виявилося, що життя без душу протягом року набагато простіше, ніж ви можете подумати: після поїздки, Роб загострився в домашніх умовах, як звичайна людина, і його споживання води зросла до 20 галонів в день, але вона ще десять разів менше, ніж середня людина витрачається. За наступні вісім місяців Роб врятував близько 5,000 галонів води. Коли він промив, він просто милий і протерти себе вологою тканиною.
Ось що говорить Роб:
«Ми віримо, що вода повинна бути заливається над нашими головами, щоб ми могли стати чистими. Але є багато інших способів миття. Ви думаєте, що я думаю? Ноп. Я не бачу. Я прокинувся майже щодня, я купила в водоспадах, я використовував екологічно чистий біорозкладний мило, коли я хотів ретельно мити.
І я повністю віддав всі численні косметичні продукти: все, що я шукав мило, зубна паста і ефірні масла. Я прокинув всі хімічні речовини, заповнені кологани, шампуні, дезодоранти, примочки. Що ви думаєте? У мене немає недоліків, тому що я поганий. й
До речі, Роб не відмовляється від відпочинку в душі: одночасно він провів самостійно з природою і розслабленим. Вони були кращими моментами життя. І він також навчився оцінити воду, що триває.
3250Р. 3700Р.
Джерело: www.factroom.ru
Коли спортсмени відчувають себе шкода і фотографи
Як відомі письменники розповідають казку «Червона їзда»?