802
Climbing Peter I
Автор цих фото вдалося відвідати пам'ятник Петру І. Не біля підніжжя, де кожен може піти по кроку над двома парканами,
Не на палубі, де можна спробувати отримати офіційну дозвіл, але на вершині гори. Можливо, тут були тільки будівельники.
Всередині фотографії зсередини, а також види, які відкриваються з висоти понад 100 метрів.
У Петру на палубі дуже комфортні прогулянки.
У деяких місцях поєднується Монтерей, з пучком всіх сортів персоналу і температур до 50 градусів.
До світанку термометр всередині пам'ятника показав температуру близько 40-45 градусів. Коли на вулиці не було більше 25 років.
8062000 р.
Висота пам'ятника становить близько 100 метрів, нам потрібно.
Р
Двоголова орелка дивиться на Кримський міст і Московський державний університет.
Потім вгору зовнішній сходи.
Це досить комфортний, з хольстером, але це зараз.
,00 Р
Сходження під вітрилами, брекети раптово виходять, і для того, щоб вийти на інші, потрібно піднятися по трубі на інший край. Але на цьому етапі не так страшно, як є дитячий майданчик нижче.
Але тут ще цікавіше, нічого навколо вас немає, тільки брекети, і для того, щоб дістатися до них потрібно знову перейти до іншого кінця труби, ми не несемо страхування з нами, тому ризик падіння дуже високий. Тримати на щільному.
Привіт Acrophobes :
Петро I має люка в голові, на жаль, ми не знайшли виходу на себе Петю.
96349734
Москва-Рівер, Кримський міст.
Собор Христа Спасителя і Патріарха.
4316000 р.
Фонтани перетворилися на Болотній площі.
3474634
Я думаю, що ми залишимо.
Перегляди
Бонус, охоронці риболовлі, в результаті, майже 3 години вони ніколи не спійманіли нічого.
р.
через raskalov-vit
Не на палубі, де можна спробувати отримати офіційну дозвіл, але на вершині гори. Можливо, тут були тільки будівельники.
Всередині фотографії зсередини, а також види, які відкриваються з висоти понад 100 метрів.
У Петру на палубі дуже комфортні прогулянки.
У деяких місцях поєднується Монтерей, з пучком всіх сортів персоналу і температур до 50 градусів.
До світанку термометр всередині пам'ятника показав температуру близько 40-45 градусів. Коли на вулиці не було більше 25 років.
8062000 р.
Висота пам'ятника становить близько 100 метрів, нам потрібно.
Р
Двоголова орелка дивиться на Кримський міст і Московський державний університет.
Потім вгору зовнішній сходи.
Це досить комфортний, з хольстером, але це зараз.
,00 Р
Сходження під вітрилами, брекети раптово виходять, і для того, щоб вийти на інші, потрібно піднятися по трубі на інший край. Але на цьому етапі не так страшно, як є дитячий майданчик нижче.
Але тут ще цікавіше, нічого навколо вас немає, тільки брекети, і для того, щоб дістатися до них потрібно знову перейти до іншого кінця труби, ми не несемо страхування з нами, тому ризик падіння дуже високий. Тримати на щільному.
Привіт Acrophobes :
Петро I має люка в голові, на жаль, ми не знайшли виходу на себе Петю.
96349734
Москва-Рівер, Кримський міст.
Собор Христа Спасителя і Патріарха.
4316000 р.
Фонтани перетворилися на Болотній площі.
3474634
Я думаю, що ми залишимо.
Перегляди
Бонус, охоронці риболовлі, в результаті, майже 3 години вони ніколи не спійманіли нічого.
р.
через raskalov-vit