Сировина придатків, що виникають з колін

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Можливо, це все ще буде корисним.
Коли телебачення говорить: «Зупинка, будучи сировинним доповненням Європи!», значення «нагрів підлоги білого, деправедених органів європейських гомоз та ualists з нашим газом», слід розуміти, що це цинічна реторія, яка не має нічого спільного з розвитком країни.
Що це означає «приблизно, що сировинна добавка Європи»? Це означає стати сировинним доповненням Китаю. Це, придаток збірної придатки Америки. Я не знаю, які суглоби ми повинні стояти в цьому випадку, але ми повинні згинатися навіть нижче.
Керівництво країни поспішає зробити Росію сирою матеріальною придатком Китаю, припливаючи на втрату для майбутніх поколінь, але за собівартість. Сюрприз, право? Я не знаю, що в них.

Наприклад, Роснефт вже обслуговує борг 50 мільярдів доларів, які утворилися після придбання ТНК-БП, завдяки передоплаті китайським. У п'ять років підписано два угоди. У 2013 році Роснефт погодився поставляти китайці з 365 млн тонн нафти понад 25 років. У 2009 році підписано аналогічну угоду на 300 млн. тонн.
Передоплата означає, що «Кетаї люди зробили гроші». Що таке питання.
1,1 км
У першому кварталі 2014 р. Сечин отримав 12 млрд грн. І Роснефт, найбільший акціонер якого є багатонаціональними людьми РФ, поставить китайську з маслом на фіксовану і не дуже вигідну ціну на ще чверть століття.
2,2 км
Ігор Іванович, перш за все, оплачує найвищу зарплату серед усіх російських топ-менеджерів. А решта буде спрямована на «інвестиційні проекти». Інвестиційні проекти в Росії дуже дорогі. Це набагато дорожче, ніж на Заході, хоча робота набагато дешевше.
3. У
За домовленістю 2009 року, коли китайці негайно давали Рознеф кредит, кожна бочка нафти в кінцевому підсумку вартість їх $ 15-25 дешевше, ніж європейці. Крім того, росіяни почали платити більше за бензин. Ми не перестали бути сирою речовиною. Ми стали менш вигідною сировиною.
4. У
Що таке мотивація для цього рішення? Я не знаю, але це зрозуміло, що Китайський є непоганим у корупції як росіяни. Це не тільки щорічні списки виконаних пошкоджених посадових осіб. До таких переліків відносяться всі види районних лідерів, тобто російські лікарі та викладачі, які засудили корупцію.
Діти китайських лідерів Комуністичної партії Фераріса в Пекіні. До складу Національного Народного Конгресу (легіста Китаю та номінально найвищого державного органу країни) неоднозначно нагадує перелік китайських Forbes.
У 2012 р. поєднане багатство своїх 70 найбагатших членів складало $90 млрд. Кожен з них був більш ніж мільярдер. У той же час, всі 660 члени трьох гілок влади варилися на 7,5 млрд $.
Погана влада У.С., не менш сімдесят китайських депутатів. Цей парадокс пізніше ми пояснимо.
5. Умань
Паралельно з Роснефтом, «Газпром» рефокусування на території Китаю, і постачання газу під одними з довгострокових угод і дешевше, ніж в Україну.
6. Жнівень
Місце Росії на європейському ринку поспішає прийняти Іран. 30 квітня Іранський заступник Міністра нафти Алі Мейді заявив на зустрічі з французькою мовою: «Іран готовий експортувати газ в Європу по Туреччині або будь-яким іншим маршрутам». Mazhedi зазначив, що «різноманіття експортних напрямків є великим значенням для Tehran» і підкреслив, що «Європа також хоче диверсифікувати своїх постачальників газу. й
Що означає? Європа не замерзає. Ігор Іванович стане ще більш насиченим. Відхилено рівень життя населення. Китай буде збирати більше iPhone для американців, і тих китайських, які не стрибають з даху Фоксон може навіть їсти дві чаші рису. Чи не те, що ми всі мріяли, погладжуємо наші коліна?
Ваш текст за посиланням. й

Tags

See also

New and interesting