Каша віспа? Ні, коптиця...

Все починається з піклінгу. Я не мав особливо пост фотографій і рецептів, тому що є велика кількість з них, але ціль - до солі і «поп». Так як ми робимо це швидко, я виправила способи укладання курки в маринад на день або більше.
Збиваємо всі суглоби так, щоб курка не закохалася при курці, потріть сіллю, суміш з трав, лавр і перцю, зробіть надрізи і начинки 4-5 зубчиків з часником, смуги сала також потирають сумішшю і сіллю. Поставте в пакет, перш ніж розпочати куріння - ідеально 1,5-2 години (У мене є 50 хвилин, під час різання чіпсів і спалювання вогню)

Шматочки були відсутні, мали сухі вишні гілки, щоб обпекти лопаткою, було легше виходити, щоб бути осьовою алет.

Один з етапів виробництва чіпсів

Краще, звичайно, щоб взяти готову роботу з змішувача або пилки, тільки де знайти їх, коли труби гір ... це, живіт вирощується.

Потім зламали руки і додали деякі зелені гілочки. Не можна перестаратися інакше курка буде занадто схожа на кип'ятіння через рідину в свіжих гілочках.

Ось «каусальне місце», на якому ми покладемо куртку. Насправді, це буде достатньо і 2 цегли, але повністю впаде в аскетизм не Comilfo.

Тепер для курця. Знайдено стару опіку 10-літрову сковороду в гаражі. Отвір не проблема, пом'якшувач фольги виправив все, головне - щільно запакувати з 2 сторін. Важливо, щоб Ваш контейнер не раніше використовувався для непродовольчих матеріалів (масло, бензин, кокаїн).

Р

Це грижа поза. Якщо отвір на дно ємності, то швидше за все, вам доведеться шукати більш підходящий. Навіть в моєму випадку кладуть боки «герні» на цеглу.

р.

Приходьте на стенд. Я взяв старий підшипник, близько 7 років тому я особисто промив в дизельному паливному баку - немає слідів олії, що важливо, але будь-який металевий підходящий об'єкт піде.

644994р.

Ми кладемо нашу коптицю на аналогічно суперечливому) і заповнюємо чіпси.
До речі, у вигляді чіпсів і гілочок можна використовувати будь-яку деревину, крім хвойних (в наявності безліч смол і смол). Не існує різниці між вільха, вишнею або сушеною кукурудзою в гарячому копченні. З хвойників є виняток - ялівець, але ... ебать з ним.

Піддон для зливу жиру обов'язковий, щоб м'ясо просочене в деревному паху, а не запах з ранцевого жиру. Декоративна тарілка - це патологічна, звичайно, але вона була ідеальною

До верхньої частини гриля я взяв з мікрохвильової печі, але є безліч варіантів, наприклад: висить на дріт, на гаках, але будь-яка мудра людина розповість вам - головне, щоб потім шматочки м'яса не потрапляли в контакт між собою і з стінами і затяжністю курця спостерігали - ні налипання дроту з під кришкою!

При зніманні паперового рушника для видалення зайвої вологи або просто вішати в вітрі протягом декількох годин. Я кинувся голодними дітьми і сердитися дружинами.)

Якщо ви не знімете зайву вологу, то при копченні буде додаткова водяна пара і ви отримаєте трохи інший посуд, хоча це також буде смачним.
Головна Загорніть його щільно копченою тканиною! При видаленні його буде тільки копчений, а головне і надлишок кислого сока перейде в сміття разом з тканиною. Якщо ви робите без тканини, вам доведеться видалити і відкинути шкіру – так, це не холодне куріння на тижні, де шкіра найсмачніше, тут на поверхні буде однакова страшна, страшна і найголовніша кисла «карциноген». Я використовував регулярну марлю - мінімалізм вийшов, щоб бути стилем цього експерименту!

З смужками жиру виконуємо однакову процедуру.

Свою дружину називають їх «зав’язаними частинами», я не можу згодувати більше з логікою асоціативного плану)

Ми кладемо "гуриль" і не менше потерпілих курчат на сітці, намагаючись забезпечити, що не менше мінімального зазору між ними для проходження димових повітряних мас.

Немає кришок на сковороді() Поставляючи вогонь води кидають м'ясо до собак і зайдіть додому.
Але гараж є магазином дивних речей - Я знаходжу старий комп'ютер, видаліть бічну панель і всі гості повертаються на місце, м'ясо вирощене з зубів собаки, а вода на вогонь ... був це? Продовжити.

І є він! Символ і пам'ятник перевагу марасму винахідливості, за високу вартість заводу. Ви можете перепост «Це можливо тільки в Росії», але це дія відбувається в Україні, на півночі, в центрі 100 000-сирного міста. Під гаражем.

Зберігати вогонь досить інтенсивно і, як тільки дим починає бачити з кришки, ми виявимо 40 хвилин. Якщо ви перестаралися, ви отримаєте кислий смак, якщо ви підробите його - сире м'ясо посередині. Тому ми вибираємо курку або половинку курки або маленької курки.

Час! Видаліть марлю або тканину для куріння і кинути в сміття. Ведуться всі «армії» і соди, але тепер шкіра може їсти без страху і без змивання від кислоти концентрованого диму.

Ми отримуємо такий милий льод, смаки, як ламка, я ніколи не буду купувати магазин «пошитий», є така річ на ринку, але вона не може бути в порівнянні з свіжо підготовленою, і за ціною і говорити про нічого.

Курка дуже ніжна за смаком, але з тих пір, як я взяв 15 хвилин (55 хвилин), шкіра кисла, але все їсти гостей з крохмаль і з капустами компліментів до варіння.
Слабкий смак божевільний, але після лежачи в холодильнику вночі він перетворюється в звичайний копчений криш. Простий звичайний копчений ...

Весь порядок купівлі курки і ріжучої кришки до готового виробу взяв 2-2,5 години. Вартість мінімальна. Обладнання на рівні «Що я бачу і співати». Окреме місце для куріння не потрібно - курити тільки з невеликого вогню.
Після цієї фотосесії я покопав 10 разів і кожен раз результат радий мене. Я також постараю рибу - смачна з'явилася, головне - з жирної риби (макерель, червоні сорти ...).

Успіх з експериментами!
Я хотів показати наявність цього способу, щоб лікувати себе на якість, натуральні продукти, але не спосіб отримати їх.
Я збираюся купити міні-магазин один день, це простіше.
Але я змогла здивувати своїх гостей.
Якщо я подав або написав перший лист.

741292