433
Ні, ні, я зроблю.
Нормальний номер для чотирьох софомерій: Олексій, Толик, Сергій і твій хмелюстка. Толик і у мене були дівчата з нашого гуртожитку, Олексій мав другу місто, і Сергій був холостом. 8 березня в підвалі гуртожитку знаходиться велика дискотека. З нагоди свята ми пішли в Анжерку (Анжеро-Судженськ, Кемерово обл.) і запакували паливом, так як в Томську, потім тейетоталер Лигачов заправив і спирт був абсолютно неможливим. Дівчата зробили приємну закуску. До дискотеки вони мали хороший напій, танцював, залишив Сергій, який пішов трохи занадто далеко, щоб танцювати і шукати подругу за годину, і пішли з Tolik і наші дівчата в кімнату. Alex пішов, щоб побачити його Tomsk дівчина додому. У кімнаті з'являлися ліхтарі, стрічкою рекордера, і вони вийшли добре. Оздоблений, вимкнув рекордер стрічки і мереживний чат чотири з нас. Після чого двері відчиняються і Seryoga опускається з деякими леді. На очах, приурочився до темного, побачила товсту «дощу» середньої загиблості за десятки років старшого Сергія, яким він привів безпосередньо до нашого двоповерхового ліжка з ним. Моя друг і я лежачи на вершині, Сергій почав викласти її вниз. Після короткого аргументу з дамою, він поклав її на спину і процес пішов вперед. Звичайно він забув музику. Постільна клумба піднялася бити своїх прогресивних рухів: чук-чук, чук-чук, чук-чук. Однак, після десяти секунд припинив кидання. (Ми попередили, щоб бути гаслом і практично лопцем з сміхом) «Чи ви падаєте?» "Ні, ні, я зроблю." Знову,чук-чук,чук-чук. Протягом п'яти секунд історія повторюється самому. "Чи ви чорти мені або спати мене?" "Ні, ні, я зроблю." Чук-чук,чук-чук. Після п'ятого часу дама відірвала від Сергія, збиваючи, одягнена і ліва. Дверцята застібається, прокочуємо гістеричною сміхкою. Заїзд Алекса. Він прийшов, перетворився на настільну лампу і раптом припинився в центрі приміщення. Ми все ще смілися, шукаючи Сергія. Він кладемо на животі, утримуючи подушку своїми руками. Олексій підійшов до нього, списав його на спину і запитав: «Серга, чому ти спитьшся голий?» Сергій звернув подушку до нього і заспокоївся «Не, ні, не спить.» І знову проклягав г.-чук, к.-чук, к.-чук.
--img2---