Відвідування теми

Студія Артемія більше схожа на музей минулого або реверсал книги «Найменні» Леоніда Парфенова - на полицях можна з горохом,
миттєві кавові та лимонні лобули 80-х, в шафах - матричні принтери, старовинні машинки та швейні машини, радіо Світильники,
На стінах присутні ознаки не більше існуючих вулиць і навіть два величезні літери «Д» і «К» з вивіски «Дитячий світ».

У житті тема розумна, розумна, уважна, скромна, посмішка, трохи сором'язлива, цікава, спокійна, солодка людина. У слово, sweetie. Немає мату в мовній мові. замість трилетового слова він використовує прийнятний з чотирьох.

Стіна навпроти рецепції покривається фотографіями гостей студії, знятих на Polaroid. На жаль, камерні касети збігаються і стіна припинилися рости:

Р

Багато співробітників воліють їздити велосипеди для роботи:

Частина студії знаходиться на першому поверсі і на центральному поверсі. Ліфт працює між ними:

У студії є постійна темрява:

У п'ятницях DJ грає в студії (віддалений відвід закривається тарпом зліва), а ввечері кожен дивиться на футбол на величезному екрані:

р.

60118023

Веб-сайт:

Місце проведення:

Відзнаки були доступні тільки в туалеті:

Унітаз - окрема пісня. Кожен салон прикрашений власним стилем:

р.

У студії є невеликий кафе:

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Оплатити себе, "зняття персональної картки на пікап":

Неподалік відкладень "Краща кава в світі":

На полицях є артефакти з минулого:

,4 км

Лист "K" з знака "Дитячий світ":

Двері в офіс Темина:

р.

По одному з стін є довга шафа. Кожна коробка — історія. Наприклад, в цій коробці зібрані квитки московського метро всіх років:

р.

І це еволюція флопних дисків:

р.

Для нелюблених подарунків є окремий відро:

Електричний стіл може змінити його висоту:

Екран 30 дюймів. Щоб подивитися наліво, а потім на правому краю монітора, не достатньо просто подивитися погляд, потрібно повернути всю голову. Артемій не використовує мишу, хоча він звик до планшета близько місяця. Я щасливий зараз. Я був особливо вражений організацією процесу роботи. Я шукаю людину, але все ідеально. Будь-яка дія може бути виконана за секундами, чи приймається робота від працівника або вибравши фотографії для idiot.

478422 р.

У висновку я хотів би відзначити ще раз повну дискримінацію між реальним Артемієм і віртуальною темою. Це важко вірити, що він є одним з найпопулярніших і скандальних блогів Runet.

через сержидоля