р.
Наполеон заявив, що «люди, які мають значний інтелект і мало персонажів, не підходять для професії командира». Краще мати більш характер і менше розуму, тоді ви можете мати більш успіх. Генеали з великим інтелектом і відповідним характером є Цезар, Ганнібал, Туренне, Принц Євген і Фредерік.
Наполеон не назвав Суворов, який позбавив Францію в казково короткий час всі квести Бонапарта в Італії. Безсумнівно, Наполеон побачив геній російського командира, тому він був ревнощами блискучих перемог Суворова, відчуваючи його опонентом.
Геній Суворов був настільки відчутним, що він врятував навіть супротивників. У битві на річці Треббія Суворова перемогла армію Макдональда. Через кілька років Макдональд, виступаючи з російським посолом, сказав: «Незлам Треббія може мати вартість моєї кар’єри». Єдине, що врятувало мене, що мій переможець був Суворов.
Іронний характер Суворова проявляється у всьому. Він не знав, що язик і втома були, але просто вирішує будь-які проблеми. Коли Генеральний Морау (другий французький стратег після Наполеона) запитав про Суворов, він відповів: «Що можна сказати про генерала, який має витривалість, відмінну людину, яка перебажає себе і відкладає свою армію до останнього солдата, перш ніж відступати один крок?» А про походу Суворова до Треббія Морау згадується як «гора військового мистецтва».
Коли запашна армія австрійського воїна Меласа була перенабрана дощами вночі, Мелас припинив солдатів, щоб дати їм суху. «Жіноча хата після гарної погоди, дайвінгу та слотів!» Меласа була обґрунтована тим, що австрійські американці не звикли до таких маршів, відкрито висловили невдовзі. Як мій дід сказав: «Хто живе багато в війнах. й
Олександр Васильович був відомий своєю геносидністю. Нещасливий в бою, він був зануренням до поразки, полонених і цивільних осіб.
Після того, як Фукс (Єгор Борисович, історик і об’єкт Суворова) читати Суворов ноти російської очевидності: На в’їзді військ в Неаполь, Калабрійці загинув безпрецедентним кровотворенням: загинув всі Якуїни, будиночки розводять нещасливими дружинами і безневинними дітьми. Християнська армія перехопила революційну армію в жахі. В'язниці були обсмажені на вулицях, піднявши їх до лавонця. Там були монстри, які смоктати кров від мертвих. Російські росіяни дивилися з розпадом на таких нелюдях. Вони набридли невинних жертв від рук вбивців, і з цим героїзмом в людях покривають себе славою, яка в анталях місцевих жителів назавжди повернеться. й
Прослуховування Fuchs, Suvorov shuddered, а потім стояв, перехрестив себе і сказав: «Квартири завжди сердечні!»
Суворов часто надихнула солдатів з словом: «Ви дива багата!» Ви лицарі! Ви росіяни! На вас чекають вороги.
Війни знали, що перемога завжди була, де був Суворов. Як тільки Суворов з'явився перед армією, мораль солдатів миттєво засохнула. У битві з Треббія Фукс побачила, як великий зовнішній вигляд Суворова перед солдатами на конях у білій сорці зумовили, що солдати швидко перебудують свої ряди. Він розповів про великий командир з старим Дерфельдом:
Його присутність відновлює порядок!
«Я затримую цю картину на тридцять п'ять п'ять років», «Дерфельфен відповів: «Це своєрідний салісман, який досить тільки доставити війська і показати, щоб виграти перемоги! й
На легендарному проході Суворова через Альпи Ф. Engels заявив: "Цей перехід був найвизначнішим з усіх альпійських переправ до цього часу". До початку переходу Суворов звернувся до своїх солдатів: «Тут,» він вказував на гори, «Атеїсти французьки». Ми побили їх російською мовою! Гори великі. Є проміжки, є водні засоби, і ми перехрещуємо їх. Ми росіяни
У ході проходження російської армії через Альпінські діапазони були неймовірно складними. З початку світанку до глибокого дука солдати швидко порушили. Багато, ковзання, загиблий в abyss. У 25,000-сильна армія, як величезний гусениці, повільно прокидається через гірські паси. Нерідко довелося згасити глибоку гору. Всі ці дні дощували важко, ночі були холодними з сильним північним вітром. Він був холодним і вологим, люди заморожують навіть при багаттях. Важко сходження Россток, але майже складніше було спуск. Солдати, як щастя мріяли про зустріч ворога на рівнині.
У той час як Суворов розірвав мосту Девіла, французька генерал-масена розгромила корепси Римського-Корсакова, а Генеральний Soult перемогла австрійських австрійців, які люблять спати більше, ніж боротьба. Тепер французи у всьому швейцарському театрі опери перехрестили один Суворов з невеликою армією, вичерпаний тривалим проходом, позбавленим їжі і артилерії. Француженка заблокувала вихід з долини Мутене, а російська армія була в кам'яному пакеті.
«Австрійці зрадили нас». Масена налічує понад 60000 солдатів, і ми не маємо двадцяти. Повернутися до нас! Я ніколи не повернувся. Навколо гори. Не можна чекати. Одна надія в Богу, друга в найбільшій відвагі військ. Ми зустрілися з найбільшою роботою у світі: ми на бринкі преципії! Але ми росіяни! Збережіть честь та спадщина Росії та її автократу! Старе поле маршалове коліно з цим останнього крі.
Згадували: Ми були приглушені і всі мимовільно переїхали, щоб підняти героя старшого. Олександр Васильович загинув у великих краплях. Я ніколи не забуваю, Я був похилий силою. Я був в незнайомому стані ентузіазму, що якщо було темряву ворогів, я готовий боротися з ними. Він був тим, хто там був.
Вилім Христофорович «Ми бачимо, що попереду». Але ви також знаєте, хто вас цікавить. Ми перейдемо все, ми не будемо соромитися російської зброї! Якщо ми восени, ми помираємо в славі. Про нас Ми росіяни «Я одягаю Богу!» виправила інші.
Суворов прослухав виступ Держфельдена зі своїми очима закритих. Він підняв голову, відчинив очі, і почав говорити, "Я сподіваюся!" Глазур. Дякуємо! Ми пограти ворога, і перемогти над ним і над оманою буде. Я підійшов до карти і почав роз'яснення.
«Ми приїхали з Олександра Васильовича» Баграція згадувала пізніше, «з ентузіазмом, з самовідданістю, з силою волі і духом: виграти або помирати з славою, закриваючи банери з нашими тілами. й
У долині Мутена російські війська під командуванням Суворова налякали роздроблення на французьку і залишили обстріл.
Після швейцарської кампанії Суворов став легендарною людиною, була у фокусі універсальної уваги, захоплення та поклоніння.
імператор Павло отримав Суворов, звання генералісімо всіх російських військ. Він сказав: «Це велика нагорода для інших, але це не достатньо.» Він буде ангелом!
У різних країнах з'явилися статті, брошури, портрети на честь російського поля У Німеччині збив медаль з профілем Суворова і написом: «Суворов є улюбленим з Італії» з одного боку і «підірм Гаулса» з іншого. У лондонських театрах на честь Суворовських віршів були виражені. Суворовські пироги, зачіска Суворова стала модним.
Векторний англійський адмірал Ньюсон написав Суворов: «Я душений з нагородами, але сьогодні я отримав найвищу нагороду: Я сказав, що я шукаю тебе. й
Король Карл-Еммануель висловив бажання служити в армії під керівництвом блискучого російського командира, названого Суворовом «імовільним» і зробив його «великий маршал військ Піємонт. й
Воєнські історики неодноразово запропонували те, що доля Італії відбувалася, якщо Суворов залишився там, щоб познайомитися з Бонапартом. Вони відзначили, що майже незалежні від командира-сервера Bonaparte. Однак, в хлібі поглядів і різкості розуму, в силі праска Суворова не поступалася, а в деяких питаннях військового мистецтва перевершили Наполеона.
--img2---
Джерело: www.orator.ru