. . й Ось як це було. . й

Один день, з групою комрадів, що складається з трьох специфічних чоловіків, я пішов на бізнес подорож. Будівництво об'єкту. Це нормальний робочий день. Зателефонуйте Відхилення від лушпиння, грядка газета, прокладена природна їжа: яйця, кришка, хліб, огірки. Занурення кефірних окулярів і раптово одного з чоловіків виходить пляшка горілки. «Що ти?» За час роботи? Він сказав, що у мене є день народження для вас. Ось трохи. Продовжуємо після переходу. Аах! Так це весело! – ми були раді і кладемо окуляри в рядку. Зустрілися з друзями. У пляшку дивився кульприт - залишилося мало. Він кладе його для того, щоб з одного шипа, зморшивши її ніс, кинувся шматок жиру в рот і сходження в ліси. І я отримав. Припустимо, шум, кричущий, mate. Я дивлюся: на землі, облаштувавши небо, лежить на День народження хлопчика. Я проходжу на бавовняні ніжки. Комради витягують занадто. Картина маслом: життєдіяльне тіло колеги, рот відкритий ... Ой, страшний! Один з очей вийшов з ока. В короткий час під бровами лежить величезна ... знежирення очей білого кольору!
Я був струнким. Друга людина, в шокі, рані і зв'язаному нестійкості: «Для тебе!» Свята свята! День народження Свята свята! Повернулися блідо, відверталися і зносили. Я думаю, що вдень вечеря вийшов з неї.
Після трьох хвилин на день народження хлопчик переїжджає, приступив і взяв позицію сидячи. На колінах знизився люмп. Я отримав холодну поту. Я відчував себе, і мій обід безкоштовно.
до Що ви робите? Потерпілий болт два відмінно нормальні очі на нас. І ми, в свою чергу, дав йому шість.
A dumb сцена...
Я не пам'ятаю, що один з нас...
до Що таке?
Дні народження хлопчика, розумію нічого, сати і безшумно продовжував зв'язуватися з двома очима.
Якось ми знайшли міцність тримати в тремтячих руках це те... лежачи на своїх штанах. Після візуальної експертизи та змикання об’єкта ми досягали вироку: «Ординарна криза». й
Ми, звичайно, не проводили слідчих експериментів, але вирішили, що в результаті впливу тіла на землю, пропущений шматок льоду стрибнув з рота жуваги і ... забороняється застрягти на закриту повіку.
Ми не смілися. Ми сміхалися.
З утрудненням дихання, ретельно прокладаємо кістки і суглоби дня народження хлопчика. Не знайшовши нічого цікавого, ми почали робити свій рюкзак. Я знайшов дві пляшки sedative ...
Ось як ви сіли...

--img2---