479
Чи завжди є клієнт?
Більшість рідних і знайомих люблять покупка, а також, часові поїздки в магазинах одягу для того, щоб вимірювати все, але не купувати нічого. Я не можу поділитися цією любов'ю, але я часто перетягував на компанію.
Я не можу зрозуміти, чому ви повинні діяти так сміливо, якби кожен навколо вас кине вас. Чому, випадково скидати вішалка на підлозі, практично виштовхувати її стопою в айслі - давайте хто-небудь затерти, продавці потім підійдуть, це їх робота! Туфлі з низьких поличок, до речі, також слід кинути на підлогу. Зробимо свою роботу після поросят. Чому, побачивши очевидний слід помади на сорочку, витісніть гучно про ідіозію тих же продавців до усього магазину? Це не їх несправність, це те ж самі недбалі жінки, як ви, хто дивився речі під час фітингу. Якщо вас немає нічого цікавого, то з якоїсь причини потрібно сказати прямо і поруч з касовим реєстром. Можливо, продавець був сором'язливим, а решта клієнтів відразу залишили бутік в твердості. Якщо справа невелика або знезаду для вас, знову потрібно звикнути до магазину.
Неприємний або неприємний для мене для приїзду з вами або біля вас. Ви навіть трахнув мене, той же клієнт.
Чи можна ви уявити, як почуваються продавці?
--img2---