941
Не завжди, але з ветеранським замовленням.
"Я не те, що фотошоп?"
На жаль, це не Photoshop ... Ці люди купують нагороди та уніформи з колекціонерів, а потім приїдуть до параду і говорять про їх неіснуючі експлуатації.
Якщо люди знають, що це означає або що це означає.
Суддя кафедральними ознаками на правій стороні грудей, це чекіст-Загальний. Один знак «Веран» з профілем Дзержинського, інші «Спеціальні відділення КГБ СРСР». Але не виписується з будь-якого вищого військового навчального закладу. Як отримати такий високий рейтинг без вищої освіти? Це був лише в початковому періоді історії СРСР, що можна було потрапити в керівництво Чека-НКВД з двома класами парафіяльної школи. У вищих навчальних закладах КГБ зазвичай навчаються у вищих навчальних закладах з певними упередженнями.
Далі Геройські зірки. У всій історії СРСР двічі герої Радянського Союзу були 154 осіб. Згідно з опублікованими сучасними даними, 27 осіб живі. З них 24 були радянські космонавти і три іаватори. Ефімов Олександр Миколайович Маршал авіації, Одінцов Михайло Петрович Колон-Загальний з авіації, Беджелдінов Тальгат Якубеккович генерал-губернатор авіації.
У зв'язку з історією СРСР також були герої Радянського Союзу одинадцять героїв соціалістичної праці.
Брежнев Леонід Ілліч
Гризодубова Валентина Степанівна
Машеров Петро Миронович
Орловський Кирило Прокофієв
Сталін Йозеф Віссаріонович
Афанасьєв
Третя Іван Мойсевіч
Устинов Дмитро Федорович
Хрущов Микола Сергійович
Єдиний вижилий – Головаченко Василь Іванович, старший офіцер-фронтовик, директор державного господарства. Відповідно, він не натягував на генерал армії.
Тільки Маршал Ворошилов Клінмент Єфремович залишається - єдиний в історії СРСР двічі Герой Радянського Союзу і Герой соціалістичного лаборатора, але він здавна зникнув.
Зробіть точку.
Далі Під зірками є великий замовний майданчик. Перша нагорода, як належить до старшості Замовлення Леніна. 7 бабуся. Наказом Леніна було присуджено сім разів:
Міністр Генеральної інженерії Сергій Олександрович Афанасьєв;
Маршал Радянського Союзу Іван Христофович Баграмян;
Маршал Радянського Союзу Семен Михайлович Буденні;
Вони всі пішли. Наступне замовлення «Александр Невський». Це місце. О, прийти на. Але як шокист міг отримати його, якщо за даними статуту наказу вони присуджуються тільки командирам Червоної армії-диверсій, бригад, полків, батальйонів, компаній і платонів і всіх. Може бути для особливого заслуги в битвах з ворогами народу. Наступні 3 накази «Жовтої Революції» (маж їх слід після «Леніна»). Тим не менш, імена дворазових лицарів цього замовлення відомі, їх кількість варіюється в різних джерелах від семи до декількох десятків (це, якщо ви врахуєте недосвідчені нагороди Умалятової та її як). Але про триразове джерело Кавалера мовчить. Висновок бджіл самому.
І так далі. Я втомився відверто говорити далі. Я думаю, що це ясно. На підставі виходу виникає неоднозначні висновки: цей характер не той, хто стверджує, що він (прикладати його легко).
99 р.
Під час зйомок часу були особливо ретельно розглянуті нагороди. Але згодом під час обробки фото я знайшов з бджолом, що деякі літні люди прийшли до площі Болшого театру з наборами «авторів», які ні державні нагороди СРСР, ні державні нагороди Російської Федерації. Щодо цього «реального морського вовка». По-перше: нагороди проводяться випадковим чином, переплетені з замовленням і значками. Накази Вітчизняної війни та Червоної Зірки знаходяться зліва, і повинні бути на праві та ін. Кожен працівник знає порядок нагород, але покупець не знає. Подивитися на старі фотографії солдатів і все буде зрозуміло. По-друге, ми покажемо медаль «Золота зірка» Героя Радянського Союзу та нижче замовлення Сталіна, яка не є державною нагородою, і Герої ніколи не були присудженими і тепер не державна нагорода Російської Федерації. Наказом Леніна присуджено герої Радянського Союзу. Ліворуч із наказом Сталіна є саморобне замовлення «Адмірал Ушаков». Справжній п'ятиточковий замовлення, і тут восьмиточкове замовлення. Але це ще не точка. Цей наказ був присуджений тільки командним колективом ВМС (офісів), але не моряків. Зображений характер у формі моряка. По-третє, найцікавіше. На мою фото ви можете побачити Святий Георгій Хрест, хоча б бічні сторони, але ви можете побачити (на правій стороні грудей, зліва від медалі "Для військових з'єднань"). Щодо того, як я знаю, в Росії немає виживачів цього царського замовлення (Дизайн відмирання військового наказу святого Георга за менші рани). Нагороджено до 1917 року. Пізніше до 1920 р. тільки Білі гвардії Врангеля, Коляк, які (збереглися) вийшли за межі пуповини, щоб емігрувати і служити в Червоній армії не вдалося. Останнім Георгієвським кавалієм Федоровим Н.В. загинув у Сполучених Штатах у 2003 році у віці 102. Скільки років варто ветеранів, які боролися не як малюка до 1917 року, здатні заслугувати Георгію і зараз з'являються в 2010 році як життєрадісна стара людина в Большой театральній площі? Відзнаки не залишені. Поранки і хвороби зайняли їх рано. Ось ця цвіль зліва.
Ця фотографія є відповідь на численні незліченні захисники таких помилкових ветеранів. На попередньому фото це моряк в ряді п'ятого офіцера другої статті, а тут занурення морського кар'єри і цей характер вже є старшим військово-морським офіцером з звання капітана 1-го числа, який відповідає армійському полковнику. Я сподіваюся, що ніхто не сумнівається, що ці два фотографії показують обличчя одного кроку.
Я не мав ніяких питань про те, що це фото зроблено в 2010 році. Тільки кілька плутали кількість замовлень Патріотської війни (три). З єдиною жінкою 3 рази присуджено Попова Надія Василіївна (1921 р.) Заступник командира загіну 46-ї гвардійської жіночої нічної бомбардувальника Регімент 4-ї армії дворосійського фронту, Герой Радянського Союзу, гвардії генерала -3 І ступеня, але служив в авіації. Всі інші багаторазові (від 3 і вище) лицарі ордену патріотичної війни виключно чоловіки. Але, можливо, третій наказ був отриманий в 1985 році, коли до 40-річчя Перемоги, цей наказ був присуджений всім учасникам Великої Вітчизняної війни. Я не можу зрозуміти, що на фото. До речі, наявність цього наказу за 1985 рік є черговим державним підтвердженням статусу учасника Другої світової війни. Здавалося б, Але це не було. Прибули до Москви 9 травня 2011 року. Я пішов до Великого театру. Я був вражений, коли я побачила це стара жінка знову. Але не тому, що я побачила її в хорошому здоров'ї, але тому, швидше, що вона зносила і що було на її уніформі. Для ознайомлення з продовженням необхідно перенести на наступну фотографію.
«9 травня 2011. Я побачила її обличчя і відразу ж пам'ятав картину, яку я взяв минулого року. Але потім я шукав уніформу і я не знаю про вас, але я був трохи плутаним. Довгий час перебування на добре збереженому відпочинку, у старому віці бабуся зуміла отримати (завдяки епаулетами) звання магістраль протягом року. Не достатньо. Далі до зірки Герой Радянського Союзу спокійно оселилися зірку герої соціалістичної праці. Поверніть і подивіться на минулий рік картину, одну обличчя і одну зірку. Яка кар'єра в рік! Але. 21 грудня 1991 р. (оператив з Казахстану Бівелиул Тулегенова). І саме через 20 років, коли не існує такого соціального стану, з'являється його соціальна зірка. Я запитую, як це може бути? ?
Я можу об’єкт – звання загального дано за видатні послуги, а зірка соціальної роботи минулого року не зносила (розроблений застібка). Я довіряю тебе. Але чому, то сенсаційні ЗМІ не захопили всю країну про закріплення звання генерала на честь ветерана Великої Вітчизняної війни перед Днем Перемоги? (гуарант конституції представляє загальні епаулети в Кремлі). Я скажу одну річ про зірку ГСТ. Там був такий пілот Grizodubova Valentina Stepanovna (1909-28 квітня 1993). Так вона була єдиною жінкою в історії СРСР, присуджено два найвищі звання (Геро Радянського Союзу та Героя соціальної праці). У сучасній Росії звання ГСТ не є. Що таке питання?
І що слід назвати це бабуся, як її лікувати?
Характеристика погляду військово-морського офіцера, що стоїть за нею в другому ряду - все це говорить з цим поглядом !!!
І всім вірним ветеранам – щастя, здоров’я, любов та повага вдячних нащадків, і довголітнього життя!!! Спасибі, дорогі!
р.
Джерело: maksim-shemarov.livejournal.com